اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل دامپرشکی سیستان و بلوچستان عنوان کرد:

دامپزشکی دیده بان امنیت غذایی/سلامت خوراک در شرایط شیوع بیماری و بحران الزامی است

دامپزشکی دیده بان امنیت غذایی/سلامت خوراک در شرایط شیوع بیماری و بحران الزامی است
مهدی حسینی گفت: در ایام نوروز 99 کارشناسان نظارت اداره کل دامپزشکی سیستان وبلوچستان با رعایت کامل شرایط و ضوابط بهداشتی دوران قرنطینه به بازدید و بازرسی از 2هزار و 500 مرکز تولید، بسته بندی و توزیع فرآورده خام دامی در سطح استان پرداختند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی حسینی مدیرکل دامپرشکی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، گفت: حفظ سلامت و برقراری امنیت غذایی جامعه در هر شرایطی و به ویژه بحران شیوع کرونا اولویت اصلی و وظیفه دامپزشکی است که در بستر نظارت های مستمر کارشناسان این اداره جاری خواهد شد.

وی افزود: با توجه به افزایش تقاضا و مصرف فرآوره های خام دامی در ایام نوروز، نظارت کارشناسان دامپزشکی در این ایام شدت می یابد که امسال علاوه بر این موضوع، بحران بیماری تنفسی کرونا و شیوع ویروس کووید 19 سبب حساسیت بیشتر کارشناسان در نظارت های بهداشتی شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان بیان داشت: کارشناسان نظارت بهداشتی این اداره در این مدت به بازدید و بازرسی از حدود2هزار و500 مرکز تولید، بسته بندی و توزیع فرآورده خام دامی در سطح استان پرداخته و طی این بازدید ها با ارائه نکات و توصیه های بهداشتی خاص بحران بیماری کرونا سعی بر کاهش شرایط تشدید شیوع این بیماری نموده اند.

دکتر حسینی تصریح کرد: در این مدت به بیش از 800 مرکز به دلیل عدم رعایت شرایط بهداشتی اخطار داده شده و بیش از 20 مورد نیز به علت تخلف به مراجع قضایی معرفی شده اند و نزدیک به 3 تن فرآورده خام دامی غیر بهداشتی و ناسالم ضبط گردیده است.

در پایان مدیرکل دامپزشکی استان از مردم درخواست کرد برای حفظ سلامت خود و در امان ماندن از بیماری هایی مانند کرونا به نکات و توصیه های بهداشتی ارائه شده از سوی کارشناسان این اداره توجه و در خرید فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود دقت کافی نمایند و درصورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طریق سامانه 1512 به اداره دامپزشکی اطلاع دهند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه