اخبار داغ
  1. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  2. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  3. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  4. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  5. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  6. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  7. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  8. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  9. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  10. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  11. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  12. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  13. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  14. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  15. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  16. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  17. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  18. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  19. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  20. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

آمار بیماران "مصروع" در ایران

آمار بیماران "مصروع" در ایران
رییس انجمن علوم اعصاب ایران گفت: دستگاهی که برای مراحل درمان بیماران صرع مقاوم به درمان استفاده می‌کردیم تقریبا 30 تا 40 برابر افزایش قیمت داشته است و این دستگاه نقش مهمی در تشخیص درست بیمارانی که کاندید عمل جراحی هستند، دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از ایسنا ، حسین پاکدامن در نخستین کنگره بین‌المللی صرع مقاوم به درمان اظهار کرد: حدود 600 هزار بیمار مصروع در ایران داریم که از این تعداد 200 هزار بیمار مقاوم به درمان هستند و این کنگره درباره درمان صرع‌های مقاوم به درمان صحبت می‌کند. طبیعتا اشکالات زیادی حتی در مراکز بزرگ دنیا در تشخیص و درمان این نوع صرع‌ها مطرح است که منجر به عوارض بسیار جسمی و روحی برای بیماران می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی ادامه داد: سعی می‌کنیم در این کنگره چهار روزه در خصوص آخرین روش‌های تشخیصی صرع و به ویژه صرع‌های مقاوم به درمان و آخرین روش‌های درمانی صحبت کنیم.

رییس انجمن متخصصان اعصاب ایران با اشاره به روش تحریک عصب واگ برای درمان صرع‌های مقاوم به درمان در ایران، اضافه کرد: زمانی که درمان طبی بر روی بیماران مبتلا به صرع نتیجه نداشته باشد از روش‌های دیگری مانند تحریک عصب واگ استفاده می‌شود که با این روش بین 40 تا 50 درصد از بیمارانی که صرع آنها غیرقابل کنترل بود، کنترل شده‌اند.

پاکدامن با بیان اینکه حدود 13 سال پیش نخستین مرکز در خاورمیانه بودیم که از این روش درمانی استفاده کردیم، افزود: زمانی که روش تحریک عصب واگ را شروع کردیم بیمارانی از آمریکا و اروپا برای درمان صرع مقاوم به درمان به ایران آمدند؛ چرا که هم هزینه درمان در ایران پایین بود و هم اینکه به کار ما اعتقاد داشتند.

وی تصریح کرد: انتظار داریم دستگاهی که مورد استفاده برای مراحل درمان بیماران صرعی است و در حال حاضر تقریبا 30 -40 برابر افزایش قیمت داشته در اختیار ما بگذارند تا به این شیوه درمانی ادامه دهیم، چرا که این دستگاه برای تشخیص درست بیمارانی که کاندیدا عمل جراحی هستند نقش مهمی دارد و در غیر اینصورت جراحی موثر نخواهد بود.

هم‌چنین دبیر اجرایی اولین کنگره بین‌المللی صرع مقاوم به درمان گفت: بالای 200 نفر بیماران صرع مقاوم به درمان جراحی شدند که بین 60 تا 70 درصد این بیماران بهبود یافتند و حدود 20 درصد نیز بهتر شدند.

مجید برکتین اظهار کرد: اخیرا روش‌های تشخیصی تهاجمی در رابطه با بیماران صرع مقاوم به درمان در مرکز صرع بیمارستان کاشانی در حال اجرا است به این معنی که قصد داریم با کاشت الکترودها در سطح مغز به مرکز کانون ایجاد کننده تشنج پی ببریم و در صورت امکان با جراحی آن را از مغز خارج کنیم که البته این کار تا بحال در ایران انجام نشده است.

وی با بیان اینکه مرکز صرع بیمارستان کاشانی اولین مرکز جامع صرعی است که توسط وزارت بهداشت مورد تایید واقع شده است، ادامه داد: همچنین مرکز صرع اصفهان با کمک خیرین در سال 1388 ایجاد شده و از لحاظ کیفیت همسطح جهان است. البته برخی دستگاه‌ها را در این مرکز به دلیل تحریم نداریم.

برکتین گفت: درآلمان، آمریکا و ... هزینه یک بیمار صرع مقاوم به درمان چیزی حدود 500 میلیون تومان است، در حالی که این هزینه در ایران یک دهم یا یک پانزدهم کشورهای دیگر است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه