اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل هواشناسی استان یزد خبر داد

بارندگی بی سابقه در استان یزد

بارندگی بی سابقه در استان یزد
برهانی مدیرکل هواشناسی استان یزد با اشاره به میزان بارندگی در سطح استان گفت: در روزهای گذشته شهرستان تفت بارش های قابل توجهی داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا برهانی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با اشاره به میانگین بارش استان یزد در ابتدای سال آبی جاری تاکنون 73 میلیمتر بوده است گفت: این بارش ها تا روز گذشته، نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 29 درصد و نسبت به میانگین دراز مدت 13 درصد کاهش داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

مدیرکل هواشناسی استان یزد با بیان اینکه تا ظهر روز گذشته نسبت به شرایط نرمال با کاهش بارندگی روبه‌رو هستیم افزود: در بین شهرستان های استان یزد، بیشترین بارندگی از ابتدای سال آبی جاری به شهرستان خاتم با بارش 110 میلیمتر و کمترین میزان بارش ها به شهرستان های اردکان و یزد با 54 میلیمتر بارندگی تعلق دارد.

,

وی به بارش های قابل توجهی طی سه روز گذشته در استان یزد اشاره و اظهار داشت: میزان بارشها در شهرستان های استان به نسبت بیشترین،  ایستگاه زارچ در شهرستان یزد 10 میلیمتر، ایستگاه فراغه در شهرستان ابرکوه 10 میلیمتر، ایستگاه چادرملو در شهرستان اردکان 34 میلیمتر، ایستگاه سبزدشت در شهرستان بافق 34 میلیمتر، ایستگاه هامانه در اشکذر 29 میلیمتر، ایستگاه پرک در بهاباد 24 میلیمتر ایستگاه مروست در شهرستان خاتم 9 میلیمتر، ایستگاه هفتهر در شهرستان میبد 28 میلیمتر، ایستگاه منشاد در مهریز 100میلیمتر را به ثبت رسانده اند.

,

برهانی با اشاره به اینکه در طول روزهای گذشته شهرستان تفت شاهد بارندگی بسیار خوبی بود اظهار داشت: در ارتفاعات شیرکوه بارش 134 میلیمتر، منطقه علی آباد 106 میلیمتر و طزرجان هم 102 میلیمتر در طول روزهای گذشته بارندگی داشته که میزان قابل توجهی است.

,

مدیرکل هواشناسی استان یزد اضافه کرد: ایستگاه مروست با 9 میلیمتر در شهرستان خاتم، ایستگاه هفتهر شهرستان میبد با 28 میلیمتر بارندگی را به ثبت رسانده است.

,

وی عنوان کرد: ایستگاه زارچ شهرستان یزد هم با میزان 10 میلیمتر بیشترین میزان بارندگی را در چند روز اخیر به ثبت رسانده است.

,

انتهای پیام/
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه