logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون:

بسیجی‌ها و گروه‌های جهادی شیراز انصافاً مثل زمان جنگ در میدان هستند/ باید در این شرایط سخت پناه هم باشیم

بسیجی‌ها و گروه‌های جهادی شیراز انصافاً مثل زمان جنگ در میدان هستند/ باید در این شرایط سخت پناه هم باشیم
مهدی فقیه گفت: مدتی است در شیراز هستم و شاهدم بچه‌های بسیج و گروه‌های جهادی در شیراز انصافاً در میدان هستند و شبانه روز زحمت می کشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری تحلیلی شیرازه؛ «خروج» آخرین اثر ابراهیم حاتمی‌کیا است که در سی‌و هشتمین جشنواره فیلم فجر اکران شد. این‌بار حاتمی‌کیا به سوژه اعتراض پرداخته بود. تعدادی از روستائیان که اتفاقاً اغلب آنان از خانواده شهدا، مجرحان جنگ تحمیلی و روحانی‌اند، برای حل مشکلات خود می‌خواهند با رئیس جمهور دیدار کنند که در این میان، با چالش‌هایی روبرو می‌شوند. "مهدی فقیه" در این فیلم سینمایی، نقش روحانی روستا را برعهده دارد که همراه معترضان به تهران می‌آید تا به رئیس جمهور دیدار کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شیرازه,



,
,
, ,

مهدی فقیه در گفت‌وگو با خبرنگار شیرازه با اشاره شرایط خاص کشور و دنیا به خاطر شیوع ویروس کرونا گفت: الان موقعیتی است مردم باید به داد هم برسند، آنهایی که دستشان به دهنشان می رسد باید به فکر نیازمندان و کارگرها باشند. عده ای از کارگران زحمتکش حدود دو ماه است نتوانسته اند درآمدی داشته باشند، عده ای که به لطف خدا صاحب نعمت هستند چقدر خوب است دارایی خود را با آنها تقسیم کنند.

این بازیگر سینما و تلویزیون افزود: شکرانه نعمت خداوند این است که به آنهایی که سفره شان خالی است کمک کنیم خصوصاً در حال حاضر که نزدیک به ماه رمضان هستیم می شود کمک کرد. باید در این شرایط سخت پناه هم باشیم.
این پیشکسوت سینما و تلویزیون افزود: از بزرگترین مولفه انسانیت کمک کردن به مردم است، فقیر و غنی هم ندارد، مهم داشتن روحیه نوع دوستی است دعا کنیم خدا توفیق کمک به بنده هایش را به ما بدهد.

,
,
,
,



,
,
, ,

وی با اشاره به حضور مردم در صحنه مهار کرونا افزود: مدتی است در شیراز هستم شاهدم که بچه های بسیج و گروه های جهادی در شیراز انصافاً در میدان هستند و شبانه روز زحمت می کشند.
 
مهدی فقیه اضافه کرد: در زمان جنگ هم همین بچه بسیجی ها پای کار بودند. خدا به همه آنها توفیق بدهد.

بازیگر فیلم خروج با اشاره به ویژگی‌های کلی فیلمنامه خروج گفت: "خروج" اولین همکاری من با آقای حاتمی کیا بود، ایشان انسان شریف و بزرگی است،خدا را شکر کار خوبی از کار درآمده، خصوصاً در بحث جلوه های ویژه که جزو بهترین های ایران است. جلوه های ویژه جوانان همین کشور است که واقعا تحسین برانگیز است. روزی که پیشنهاد بازی در فیلم «خروج» را از سوی ابراهیم حاتمی‌کیا دریافت کردم همه گفتند که کار بسیار سختی است اما به واسطه علاقه به ابراهیم حاتمی‌کیا این فیلم را پذیرفتم.

این بازیگر سینما و تلویزیون درباره نقش‌ خود در فیلم خروج به‌عنوان یک روحانی و ویژگی‌های عمده این شخصیت گفت: فیلم در یک روستا اتفاق می افتد. این روحانی مورد احترام اهالی روستاست. او نیز با مردم همراه است و حکم بزرگ آنها را دارد. زمینه و حرکت اصلی داستان هم از این شخصیت آغاز می‌شود.

 این بازیگر تلویزیون ادامه داد: فیلم خروج، متنی مردمی دارد و قطعاً عموم جامعه آن را می پسندند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,




 

,
,
, ,
,

فقیه با اشاره به حضور خود در آثار دفاع مقدسی سینما تاکید کرد: من در دهه شصت و هفتاد در تعداد بسیار زیادی فیلم بازی کردم اما واقعا انتظار نداشتم که ساخت فیلم «خروج» با توجه به اینکه فضای جنگی هم نداشت اینقدر سخت باشد، من در فیلم‌های قدیمم تجربه کار با مواد منفجره واقعی را هم داشته‌ام اما باور کنید کار با تراکتور از فیلم جنگی هم سخت‌تر بود.

بازیگر فیلم «لیلی با من است» در همین رابطه افزود: «ما در گچساران گرمای بیش از حدی را تجربه کردیم و اکثرا بازیگران پوست‌شان سوخت اما در ادامه فیلمبرداری در شهر قم از سرما یخ می‌زدیم، این درحالی بود که روی تراکتور هم نمی‌توانستیم گرم شویم.»

وی افزود: امیدوارم همانطور که آقای حاتمی کیا گفتند مردم رعایت کنند و نسخه اصلی را ببیند تا فیلم ضربه نخورد و فیلمسازان بتوانند با هزینه چرخه فروش فیلم های بعدی خود را بسازند.
 

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه