اخبار داغ
  1. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  2. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  3. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  4. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  5. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  6. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  7. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  8. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  9. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  10. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  11. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  12. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  13. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  14. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  15. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  16. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  17. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  18. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  19. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  20. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

پرواز رم - تهران چرا باطل شد؟

پرواز رم - تهران چرا باطل شد؟
هما اعلام کرد که عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و قرنطینه‌ای توسط برخی از مسافران و لزوم اجرای دستورات وزارت بهداشت، علت باطل شدن پرواز رم به تهران روز جمعه، ۲۹ فروردین‌ماه می‌باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛هما اعلام کرد که عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و قرنطینه‌ای توسط برخی از مسافران و لزوم اجرای دستورات وزارت بهداشت، علت باطل شدن پرواز رم به تهران روز جمعه، ۲۹ فروردین‌ماه می‌باشد. روابط عمومی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران "هما" اعلام کرد:

ضمن عذرخواهی از مسافران گرامی این پرواز، به اطلاع می‌رساند در پی شیوع ویروس کرونا در جهان و قطع پروازهای اکثر شرکت‌های هواپیمایی، بسیاری از هموطنان خارج از کشور از جمله دانشجویان درخواست بازگشت به کشور را نموده‌اند.

براساس درخواست‌های وزارت امور خارجه و تایید وزارت بهداشت، "هما" جهت بازگرداندن هموطنان عزیز، چند پرواز یک‌طرفه به برخی کشورها را برقرار نموده است.

در خصوص برقراری پرواز رم به تهران نیز پس از درخواست و پیگیری سفارت ایران در ایتالیا و موافقت و صدور مجوز توسط وزارت بهداشت، یک پرواز در تاریخ ۲۷ فروردین‌ماه از رم به تهران انجام شد و طی آن تعدادی از دانشجویان به کشور بازگشتند. متاسفانه به دلیل رفتارهای نامناسب عده‌ای از مسافران این پرواز و عدم تمکین و رعایت پروتکل‌های بهداشتی و مقررات قرنطینه‌ای، مسئولان بهداشتی کشور برای حفظ سلامت مسافران، خانواده‌های آنها و شهروندان ایرانی تصمیم به لغو پرواز روز جمعه گرفتند.

همچنین درخصوص نشر مطالبی در فضای مجازی مبنی بر درخواست کشور ایتالیا جهت برقراری پرواز رایگان توسط این کشور و بازگرداندن هموطنان ایرانی و یا صدور مجوز پرواز از طرف سازمان هواپیمایی کشوری ایتالیا مشروط بر انجام پرواز رایگان توسط "هما" نیز به اطلاع می‌رساند این مطالب به هیچ عنوان صحت ندارد. صدور مجوز انجام یک پرواز بین‌المللی در حدود اختیارات شرکت‌های هواپیمایی نبوده و سازمان هواپیمایی کشوری متولی صدور مجوز می‌باشد. همچنین انجام این پروازها که در مسیر رفت بدون مسافر انجام می‌شود برای"هما" به هیچ عنوان صرفه اقتصادی نداشته و صرفاً جهت کمک به هموطنان و عمل به مسئولیت اجتماعی انجام می‌پذیرد.

گفتنی است با توجه به ضرورت اجرای دستورات وزارت بهداشت جهت حفظ سلامتی هموطنان، در صورت صدور مجوز، این پرواز برنامه‌ریزی و انجام خواهد شد.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه