اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بازار ماهی‌فروشان در تسخیر کامل کرونا؛

میهمان ناخوانده ای که سفره صیادان را خالی کرد/ قیمت ماهی تا 50 درصد کاهش یافت

میهمان ناخوانده ای که سفره صیادان را خالی کرد/ قیمت ماهی تا 50 درصد کاهش یافت
پس از انتشار ویروس کرونا در کشور و در حال حاضر صید و صیادی رونق خود را از دست داده و سبب رکود اقتصادی برای این قشر شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، در استان‌های ساحلی کشور غیر از صیادان، افراد زیادی هستند که با صید و صیادی ارتباط دارند و معیشت آنها از این طریق می‌گذرد و دو شهر چابهار و کنارک به بازار‌های ماهی‌فروشی‌شان معروف هستند؛ بازار‌هایی که در دو ماه اخیر بسته یا کساد شده‌اند.
 
بخش عمده ای از ساحل نشینان جنوب استان سیستان و بلوچستان درآمد خود را با سختی و مشقت زیاد از راه صید دریایی به دست می‌آورند و به دلیل شیوع ویروس کرونا شغل صیادی به شدت آسیب دیده است.
 
خانه نشین شدن بیشتر صیادان سبب شده واحد‌های وابسته به صید و صیادی نظیر کارخانه‌های یخ سازی، تورسازی، و کارگاه‌های بسته‌بندی ماهی و میگو دچار رکود شده و جمع دیگری به بیکاران پیوسته اند.
 
کرونا قیمت ماهی را تا 50 درصد کاهش داد

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
, کرونا قیمت ماهی را تا 50 درصد کاهش داد ,


محمدصالح صفایی؛ مسئول امور صیادان و عضو تعاونی روستای رمین در گفت و گو با خبرنگار ما با بیان اینکه کرونا صیادان را همانند بسیاری مشاغل دیگر خانه‌نشین کرده است بیان کرد: به دلیل فراگیری بیشتر ویروس کرونا و بسته بودن بازار ماهی فروش ها، بسیاری از صیادان فعالیت خود را تعطیل و خانه نشین شده بودند.
 
وی با اشاره به کاهش مراجعه مردم برای خرید و کاهش تقاضای ماهی تازه افزود: در طی این دو ماه تقاضای خرید آبزیان تازه با کاهش مواجه شده بود و به دلیل کاهش مراجعه مردم برای خرید بسیاری از صیادان دچار تضرر مالی شدند.

مسئول امور صیادان روستای رمین با بیان اینکه لنچ های بزرگ برای صید از اسکله خارج شده بودند و آنها در خطر این بیماری نبودند تصریح کرد: در روزهای اخیر به دلیل کاهش تعداد قایق های صیادی برای صید، انواع مختلف ماهی در بازار وجود دارد و قیمت ماهی مرغوب برحسب نوع آن بین 30 تا  60 درصد و بصورت میانگین 50 درصد در چند روز اخیر کاهش قیمت یافته‌است.

وی با بیان اینکه کرونا همه شغل‌های مرتبط با ماهیگیری را مختل کرده و تقریبا همه خانه نشین شده‌اند اظهار کرد: به واسطه دریا نرفتن صیادان، شغل‌های دیگر از جمله فروشندگان ماهی، کارخانه‌ یخ‌، و کارگاه های بسته‌بندی ماهی بیکار و خانه نشین هستند.
 
 مسعود بی باک عضو تعاونی صیادی شهرستان کنارک در ادامه به خبرنگار چهاربهاران گفت: جامع صیادی جنوب استان از قشر ضعیف و متوسط جامعه محسوب می شوند و قبل از کرونا هم صیادان اوضاع مالی خوبی نداشتند و با وجود این بیماری بیشتر در مضیقه قرار گرفتند.
 
وی ادامه داد: کار صیادی همانند کارگران روزمزدی است و صیادان برای امرار معاش خود کاری به غیر صید و صیادی ندارند که با تعطیلی آن معیشت آنها به خطر افتاده است.
 
عضو تعاونی صیادی شهرستان کنارک خواستار حمایت دولت از این قشر شد و گفت: تاکنون صیادان هیچ حمایتی از سمت اداره شیلات نشدند و در طی چند مرحله سپاه پاسداران بسته های معیشتی در اختیار صیادان قرار داده است.
 
وی با اشاره به اینکه صیادان مشمول بیمه بیکاری نمی‌شوند تصریح کرد: علی رغم آنکه این قشر اکثر افراد بیمه ندارند و یکی از راه‌های جبران زیان کرونا بیمه بیکاری است که صیادان در این زمینه با مشکل مواجه هستند.
 
نصیر جدگال یکی از صیادان و ماهی فروش های سطح شهر گفت: شیوع بیماری کرونا امسال بازار ماهی را تعطیل کرده و دیگر خبری از شلوغی بازار و فروش ماهی نیست.
 
وی افزود: در این دوره و به دلیل شیوع ویروس کرونا و به تبع آن کاهش حضور مردم در مراکز خرید و کاهش تقاضا برای گوشت، صیادان با فقر شدید مواجه خواهند شد.
 
جدگال بیان کرد: ماهی‌فروشی برای بسیاری از کسانی که به این شغل مشغول هستند در حالت عادی درآمد کمی دارد و تعطیل کردن بازار‌های فروش ماهی باعث شده همین درآمد ناچیز را هم از دست بدهیم.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه