اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وزیر بهداشت:

تعداد معدودی بورسیه در حوزه پزشکی بود که قابل توجه نیست/ آنچه انجام شده قانونی است

تعداد معدودی بورسیه در حوزه پزشکی بود که قابل توجه نیست/ آنچه انجام شده قانونی است
وزیر بهداشت گفت: در موضوع تخلف بورسیه‌ای تعدادی هم در حوزه پزشکی بوده‌اند، اما تعدادشان معدود بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از ایسنا،سیدحسن هاشمی در حاشیه تکریم و معارفه معاونت توسعه و منابع انسانی وزارت بهداشت درباره تخلف در بورسیه‌ها، گفت: در حوزه پزشکی نیز مانند وزارت علوم، بورسیه داشته‌ایم. در موضوع اخیر مربوط به بورسیه‌ها تعداد معدودی هم در حوزه پزشکی بوده‌اند، البته تعدادشان قابل توجه نیست و آنچه که انجام شده قانونی بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی افزود: تعدادی از این افراد هم در حال تحصیل و هم کارمند بوده‌اند که به آنها اعلام کرده‌ایم یکی از این دو مبحث را انتخاب کنند.

,

وزیر بهداشت تاکید کرد: اکنون مشغول کارهای سنگینی هستیم که با سلامت مردم در ارتباط است و ترجیح می‌دهیم بی سر و صدا برنامه‌هایمان پیش رود.

,

وی درباره توجه به بحث بهداشت دهان و دندان در طرح تحول سلامت گفت: در سومین جلسه شورای سیاستگذاری دهان و دندان تشکیل و تصمیمات خوبی در این حوزه گرفته شده است. از سال آینده بسته بهداشت دهان و دندان با کمک بیمه‌ها اجرایی خواهد شد. امیدواریم مجلس و دولت در زمینه تامین اعتبارات همکاری کنند؛ چرا که در حال حاضر بیمه‌ها خدمات دهان و دندان را پوشش نمی‌دهند. این در حالیست که مردم مشکلات بسیاری در این بخش دارند. در مجموع بخشی از زنجیره طرح تحول سلامت، دندانپزشکی است.

,

وزیر بهداشت درباره برخی حاشیه‌ها در حوزه سلامت نیز گفت: زمانی که از من تعریف می‌کنند بیشتر می‌ترسم، چرا که دیده‌ام پس از آن چه اتفاقاتی می‌افتد. همیشه همگان همراه ما نیستند بنابراین باید ظرفیت‌ها را بالا ببریم تا آمادگی کافی برای به جان خریدن انتقادات را داشته باشیم. در مجموع برای رسیدن به اهدافمان وارد حاشیه نمی‌شویم.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه