اخبار داغ

«اطعام مهدوی» در ماه میهمانی خدا؛

ضیافتی با طعم همدلی/ جهادگرانی که روزانه ۲۰۰۰غذای گرم بین نیازمندان توزیع می‌کنند+عکس

ضیافتی با طعم همدلی/ جهادگرانی که روزانه ۲۰۰۰غذای گرم بین نیازمندان توزیع می‌کنند+عکس
مسئول قرارگاه مردمی امام خامنه‌ای گفت: در ایام ماه مبارک رمضان روزانه 2000پرس غذای گرم برای نیازمندان و خانواده های آسیب دیده از کرونا تهیه می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیرافلاک، اینجا همه چیز برای برپایی یک ضیافت از جنس همدلی و ایثار فراهم است؛ جهادگران روزه دار با روی پا ماندن برای آماده کردن غذای گرم و افطارِ نیازمندان مومن و آبرومند، افلاکی شدند؛امروز چهارمین روز از رمضان، ماه انفاق است که قرارگاهی به وسعت یک شهر پای کار رزمایش همدلی و مواسات در تهیه و طبخ ۲۰۰۰ پرس غذای گرم برای مومنین روزه دار است.

محمدکریم خورشید وند در گفت و گو با سفیرافلاک پیرامون اجرای طرح کمک مومنانه قرارگاه امام خامنه ای با عنوان “اطعام مهدوی” اظهارداشت: در ایام ماه مبارک رمضان روزانه بیش از ۲۰۰۰ غذای گرم تهیه و بین نیازمندان و خانواده هایی که بواسطه بیماری کرونا مشاغل خود را دست داده اند توزیع می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,
,
,

,

, ,


وی با بیان این که این کار بزرگ را با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) و مرکز نیکوکاری حضرت رقیه (س) شروع کرده ایم، افزود: با توجه به ضرورت رعایت نکات بهداشتی جهت جلوگیری از گسترش بیماری کرونا در این ایام، از مراحل ابتدایی تهیه غذا تا زمان توزیع و تحویل درب منازل تمامی اصول و موارد بهداشتی بکار گرفته شده است.

,
,

 
خورشیدوند با اشاره به فعالیت و همکاری آشپزخانه تالار افلاک خرم آباد در این طرح تصریح کرد: مردم عزیز ما در زمان های مختلف همچون پذیرایی از زائران امام حسین (ع) درمراسم بزرگ اربعین حماسه آفریدند و یقیناً در رزمایش همدلی، مواسات و کمک مومنانه هم پیشتاز و سربلند خواهند بود.

,
,

,

, ,


وی از اقدامات خودجوش گروه های جهادی در تهیه سبدهای غذایی و بهداشتی برای نیازمندان و مردم مناطق حاشیه شهریاد کرد و گفت: در ماه انفاق، ایثار و کمک به مستمندان سفره کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) با پخت روزانه ۲۰۰۰ پرس بر پا شده و این اطمینان هست که ان شاالله تا ظرفیت ۱۰ هزار پرس هم افزیش پیدا کند.

,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه