اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده انتظامی زاهدان خبر داد؛

انهدام باند 6 نفره سارقان خودرو در زاهدان/برخورد قاطع پلیس با قانون شکنان

انهدام باند 6 نفره سارقان خودرو در زاهدان/برخورد قاطع پلیس با قانون شکنان
حمیدرضا اکبری گفت: 6 نفر اعضای یک باند حرفه ای سرقت خودرو با 15 فقره سرقت در زاهدان دستگیر شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا اکبری، فرمانده انتظامی زاهدان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت خودرو و قطعات خودرو با شیوه و شگردهایی مشابه در سطح شهر زاهدان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران کلانتری 11 قرار گرفت.

وی افزود: مأموران دایره تجسس کلانتری 11 با جمع آوری سرنخ های موجود مشخصاتی کلی از سارقان به دست آوردند و مشخص شد اعضای این باند سرقت در تمامی سرقت  ها از یک دستگاه خودرو ی پژو 405 استفاده می کنند.

فرمانده انتظامی زاهدان تصریح کرد: به منظور دستگیری سارقان و پیشگیری از سرقت های مشابه واحدهای گشتی هدفمندی در حوزه کلانتری 11 راه اندازی شد، تا این که یکی از واحدهای گشت خودروی سارقان را در یکی از خیابان های زاهدان رویت و 2 سرنشین آن را که به تازگی باتری یک خودرو را به سرقت برده بودند، دستگیر کردند.

 اکبری ادامه داد: این 2 سارق پس از انتقال به کلانتری در بازجویی های تکمیلی به 15 فقره سرقت شامل 4 فقره سرقت خودرو و 11 فقره سرقت قطعات خودرو با همدستی 4 نفر از دوستان خود در  زاهدان اعتراف کردند.

و ی بیان کرد: در تحقیقات تکمیلی مشخص شد اعضای این باند سرقت خودرو های مسروقه را به مخفیگاه خود در حاشیه شهر زاهدان منتقل می کردند و پس از اوراق آنها، قطعات اوراق شده را به فروش می رساندند.

فرمانده انتظامی زاهدان خاطر نشان کرد: ماموران بلافاصله با هماهنگی قضائی در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه دیگر همدستان این 2 سارق را در مخفیگاهشان دستگیر و در بازرسی از محل، 2 دستگاه خودروی پراید مسروقه را به همراه تعداد زیادی وسایل و قطعات خودرو شامل باند، ضبط و چراغ خودرو و ...کشف کردند.

 اکبری با اشاره به معرفی متهمان به مراجع قضائی گفت: شهروندان ضمن نصب دزدگیر و وسایل بازدارنده ایمن بر روی خودرو، در هنگام ترک آن، از گذاشتن وسایل با ارزش در داخل خودرو خودداری کنند و در صورت مشاهده افراد مشکوک اطراف خودرو های پارک شده سریع با تماس به 110 موضوع را به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه