logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیر مرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری خبر داد:

۵ نمایشنامه درباره سردار شهید سلیمانی آماده انتشار است

۵ نمایشنامه درباره سردار شهید سلیمانی آماده انتشار است
مدیر مرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری می‌گوید: پرداختن به زندگی و اولویت‌های سردار حاج‌قاسم سلیمانی جزو اولویت‌های ما در حوزه هنری است و آن را رها نخواهیم کرد. بنا داریم براساس فرمایش رهبر انقلاب به «مکتب سلیمانی» بپردازیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فراخوان تولید سراسری تئاتر آپارتمانی در قرنطینه (تئاتر مان) به تازگی از سوی حوزه هنری انقلاب اسلامی در راستای تداوم تولید و ارائه محصولات فرهنگی و هنری در عرصه هنر‌های نمایشی در روز‌های قرنطینه و فاصله‌گذاری اجتماعی در دوران شیوع کرونا منتشر شده است. کوروش زارعی مدیر مرکز هنر‌های نمایشی حوزه هنری درباره این فراخوان در گفتگو با فارس عنوان کرد: دبیر این جشنواره محمود صابری از دوستان همکار داخلی ما در حوزه هنری هستند. وی در ادامه افزود: درحال حاضر هنرمندان مشغول ارسال متن برای این فراخوان هستند. ما برای این فراخوان اعلام کردیم که فقط متن بفرستند یعنی کار آماده نکنند تا بعد از تأیید متون به کار بپردازند چراکه می‌خواستیم فضا را مدیریت کنیم و بر موضوع کنترل داشته باشیم تا بعداً حواشی ایجاد نشود و هنرمندان هم انرژی زیاد نگذارند و یک‌مرتبه کارشان تأیید نشود. وی در پاسخ به این سؤال که دغدغه‌شان از طرح یکی از موضوعات درباره زندگی حاج‌قاسم سلیمانی چه بوده، گفت: به‌هرحال حاج‌قاسم جزو اولویت‌های ماست و آن را رها نخواهیم کرد و مرتب براساس فرمایش رهبر که مطرح کردند «مکتب سلیمانی» ما در حوزه هنری وظیفه خود می‌بینیم که درباره او کار کنیم هرچند شاید برای هنرمندان اکنون قدری سخت باشد، اما به‌هرحال به تدریج تهیه متن درباره او فعال خواهد شد. زارعی اظهار داشت: در حال حاضر پنج نمایشنامه کوتاه با موضوع حاج‌قاسم سلیمانی نوشته شده که در مرحله چاپ است. تمایل داشتیم در هفته هنر انقلاب آن‌ها را چاپ کنیم، اما به کرونا خوردیم، ولی حتم بعد از این شرایط از این آثار در موقعیت و زمان مناسب رونمایی خواهیم کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با اشاره به اینکه این روز‌ها مشغول همین فراخوان تئاتر مان، جشنواره نقشا و شاهنامه‌خوانی و فراخوان جشنواره گلدسته‌ها هستند، درباره بازگشایی سالن‌های تئاتر گفت: هر زمان که ستاد کرونا و وزارت بهداشت ابلاغ کنند ما هم آمادگی داریم که سالن‌ها را باز کنیم.
,
,

زارعی اظهار داشت: ما فراخوان هم برای اجرا‌های آتی دادیم، یک مجموعه دوستان کارهایشان را برای اجرا آماده کرده‌اند و ما هم منتظر بهبود شرایط هستیم.
,
,
 
,
منبع:روزنامه جوان
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه