logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

​همت جوانانه؛

370 میلیون تومان کمک مومنانه توسط جامعه ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان جمع آوری شد

370 میلیون تومان کمک مومنانه توسط جامعه ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان جمع آوری شد
مینا مقیمی، از توزیع 7 هزار و 550 بسته معیشتی و 5 هزار بسته بهداشتی کمک مومنانه به ارزش 370 میلیون تومان توسط ورزشکاران و جوانان جنوب شرق خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: رزمایش بزرگ همت جوانانه، کمک مومنانه پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری و به مناسبت ماه رمضان در سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

وی ادامه داد: این رزمایش با همکاری  اداره کل ورزش و جوانان، سازمان بسیج ورزشکاران، پایگاه شهدای ورزشکار، سازمان های مردم نهاد و کمیته امداد در حال برگزاری است.

به گفته این مقام مسئول، در قالب این رزمایش 7 هزار و 550 بسته معیشتی و غذای گرم توسط ورزشکاران، قهرمانان و موسسات مردم نهاد بین نیازمندان استان توزیع می شود.

مقیمی تصریح کرد: جامعه ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان شامل مربیان، قهرمانان ورزشی، روسای هیئت ها و سازمان های مردم نهاد نیز در راستای کمک مومنانه در کنار دیگر مردم و مسئولان قرار گرفتند و با جمع آوری بیش از 40 میلیون تومان این بسته های معیشتی را تأمین کردند.

وی اضافه کرد: همچنین با کمک سمن ها و هیئت های ورزشی به منظور پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا بیش از 5 هزار ماسک و دستکش و مواد ضدعفونی کننده بین مردم استان توزیع شد.
 
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان مجموع کمک های جامعه ورزش و جوانان در راستای مقابله با کرونا و رزمایش همت جوانانه و کمک مومنانه را 370 میلیون تومان اعلام و اذعان کرد: در راستای کمک به کاهش شیوع بیماری کرونا و آگاهی بخشی بیشتر مردم، سازمان های مردم نهاد اداره کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان به صورت گسترده وارد عمل شدند.
 
مقیمی با اشاره به نقش موثر سازمان های مردم نهاد در مقابله با کرونا تصریح کرد: تهیه ماسک و مواد ضد عفونی کننده، آموزش مردم و طراحی اپلیکیشن، ساخت کلیپ و فیلم های مختلف از جمله اقدام هایی است که برای آگاهی بخشی مردم توسط این سازمان ها انجام شد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه