logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

در دومین روز از سفر وزیر جهاد کشاورزی مطرح شد؛

محدودیتی در اجرای سیستم های نوین آبیاری وجود ندارد/ کسب مقام نخست کشور در مبارزه با ملخ صحرایی توسط سیستان و بلوچستان

محدودیتی در اجرای سیستم های نوین آبیاری وجود ندارد/ کسب مقام نخست کشور در مبارزه با ملخ صحرایی توسط سیستان و بلوچستان
کاظم خاوازی در مراسم افتتاح همزمان هزار و300 هکتار از سیستم های نوین آبیاری در شهرستان دلگان گفت: برای اجرای سیستم های نوین آبیاری هیچ محدودیتی وجود ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، صبح امروز در دومین روز از سفر کاظم خاوازی، وزیر جهاد کشاورزی به سیستان وبلوچستان هزار و 300 هکتار از سیستم های نوین آبیاری در منطقه بلوچستان (شهرستان دلگان) به طور همزمان افتتاح شد.

افتتاح همزمان ۱۳۰۰هکتار سیستم نوین آبیاری در شهرستان دلگان
 
خاوازی در آیین بهره‌برداری از هزار و300 هکتار سیستم آبیاری نوین در شهرستان دلگان گفت: تاکنون ۲میلیون و ۴۰۰هزار هکتار از اراضی کشاورزی مجهز به سیستم های نوین آبیاری شده که بیش از یک میلیون و 100هزار هکتار آن در دولت دوازدهم به انجام رسیده است.

وی بیان کرد: برای اجرای سیستم های نوین آبیاری هیچ محدودیتی وجود ندارد وخود را موظف به پشتیبانی مالی در تجهیز اراضی کشاورزی کشور به سیستم های مدرن آبیاری می‌دانیم.

این مقام مسئول ادامه داد: توسعه سیستم های نوین آبیاری سیستان وبلوچستان با سرعت چشمگیری در حال اجرا است، افزود: تاکنون حدود ۴۰هزارهکتار از اراضی کشاورزی سیستان وبلوچستان به سیستم های نوین آبیاری مجهز شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
, افتتاح همزمان ۱۳۰۰هکتار سیستم نوین آبیاری در شهرستان دلگان,
,
,
,
,
,
,

, ,


غلام حیدر زورقی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان هم در مراسم افتتاح این طرح گفت: اجرای 100 هزار هکتار سیستم های نوین آبیاری یکی از مصوبات مهم سفر هیئت دولت در بخش آب وخاک استان بوده، که این طرح‌ها نیز در راستای تحقق اهداف این مصوبه می باشد.

به گفته وی، این طرح در قالب ۳۰ پروژه می باشد که برای اجرا آنها بیش از ۱۴۲ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

بازدید وزیر جهاد کشاورزی از کانون های مبارزه با ملخ صحرایی

خاوازی در ادامه سفر خود به منطقه بلوچستان از کانون های مبارزه با ملخ صحرایی در شهرستان بمپور بازدید کرد و گفت: سیستان و بلوچستان از نظر سطح مبارزه با این مهمانان ناخوانده در بین استان‌های درگیر این آفت مقام نخست را دارد.

,
,
,
,
,
, بازدید وزیر جهاد کشاورزی از کانون های مبارزه با ملخ صحرایی ,
,
,

, ,


گفته می شود تاکنون در بیش از ۸۵هزار هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی استان علیه آفت خطرناک ملخ صحرایی مهاجر مبارزه شیمیایی انجام گرفته است.

,
,

گام سوم: بازدید از برداشت گندم در گندمزارهای شهرستان ایرانشهر

, گام سوم: بازدید از برداشت گندم در گندمزارهای شهرستان ایرانشهر,

وزیر جهاد کشاورزی با حضور تیم همراهش پس از شهرستان بمپور به ایرانشهر رفته و از مراحل برداشت گندم در گندمزارهای بخش مرکزی آن بازدید کرد.

,

زورقی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در این بازدید با بیان اینکه تاکنون کشاورزان سیستان و بلوچستان ۱۳هزار تن گندم به دولت تحویل داده‌اند، گفت: در سال زراعی جاری بیش از ۶۸هزار هکتار اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته که تاکنون کار برداشت گندم در سطح ۱۴هزار هکتار به اتمام رسیده است.

انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه