اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس در گفتگو با دانا؛

دولت روحانی چه زمانی از حد نصاب می‌افتد؟/ باید تعداد وزرای معزول به عدد 10 برسد

دولت روحانی چه زمانی از حد نصاب می‌افتد؟/ باید تعداد وزرای معزول به عدد 10 برسد
محمدعلی پورمختار به موضوع از حد نصاب افتادن دولت اشاره کرد و گفت: طبیعتاً با اضافه شدن وزارتخانه گردشگری به وزارتخانه‌های دولت، موضوع از نصاب افتادن دولت باید اینگونه باشد که به هر کیفیتی بیش از نیمی از وزرا معزول شوند و چون نیم نداریم باید نفر دهم هم مشمول این مسئله شود؛ به عبارت دیگر باید تعداد وزرای معزول به عدد 10 برسد.
[

«محمدعلی پورمختار» عضو کمیسیون قضایی و حقوقی  مجلس در گفت و گو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ضمن اشاره به برکناری «رضا رحمانی» وزیر سابق وزیر صمت توسط رئیس جمهور اظهار داشت: در حال حاضر تعداد وزرایی که به هر نحوی وزاتخانه‎های مربوطه را ترک کردند به عدد 8 رسیده است. آن چیزی که در قانون اساسی پیش بینی شده این است که اگر بیش از نصف وزرا جابه‌جا، استعفا و استیضاح شوند، باید کل کابینه دولت از مجلس رای اعتماد بگیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با بیان این که تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تعداد وزرا از 18 به 19 رسیده است، توضیح داد: طبیعتاً با اضافه شدن وزارتخانه گردشگری به وزارتخانه‌های دولت، موضوع از حد نصاب افتادن دولت باید اینگونه باشد که به هر کیفیتی بیش از نیمی از وزرا معزول شوند و چون نیم نداریم باید نفر دهم هم مشمول این مسئله شود؛ به عبارت دیگر باید تعداد وزرای معزول به عدد 10 برسد.

,

پورمختار در خصوص تمایل مجلس دهم برای از حد نصاب افتادن دولت گفت: مجلس دهم دیگر فرصتی برای این کار ندارد. مجلس تمایلات زیادی را در چند ماه گذشته برای استیضاح وزرای دولت داشت، اما بنا به دلایل مختلف این اتفاق نیفتاد. اگر مجلس تمایل جدی هم داشته باشد بعید است در این دو هفته پایانی بتواند راه به جایی ببرد.

,

وی خاطر نشان کرد: اگر سوال و یا استیضاحی طرح شود، معمولاً هیئت رئیسه مجلس با مسئولیت یکی از اعضای خود مسئول برگزاری جلسه بین نمایندگان و وزیر مربوطه می شود تا آن‌ها را به هم نزدیک کند و در واقع از باب رفع ایرادات قول و تعهدی داده شود؛ لذا کار هیئت رئیسه میانجی‌گری است. اگر در این زمینه هیئت رئیسه موفق شود سوال و استیضاح منتفی می شود در غیر این صورت مجبور می شود در ظرف مدت مقرر این را به صحن برگردانند. این درحالی است که به پایان مجلس دهم با شتاب زیادی نزدیک می شویم و حتی فرصتی برای میانجی‌گری هم نیست. 

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه