اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وزیر بهداشت:

آنها که به ما خندیدند خودشان در طوفان کرونا گرفتار شدند/ در اوج بحران هیچ بیماری پشت در بیمارستان نماند

آنها که به ما خندیدند خودشان در طوفان کرونا گرفتار شدند/ در اوج بحران هیچ بیماری پشت در بیمارستان نماند
وزیر بهداشت گفت: آن کشورهایی که در گرفتاری ما در بحران کرونا به ما می خندیدند علیرغم میل باطنی ما در طوفان سهمگین کرونا گرفتار شدند و تازه فهمیدند ما چگونه ایستادگی کردیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سعید نمکی وزیر بهداشت در مراسم رونمایی از لباس حفاظتی کادر درمان که توسط یک شرکت دانش‌بنیان تولید شده است گفت: یکی از تلخ‌ترین ایام زمانی بود که کادر درمان در خط مقدم لباس و اقلام حفاظتی نداشتند، موج سهمگینی رسیده بود و برخی که در رسانه‌هایشان به ما می‌خندیدند و در اوج گرفتاری خنجر در قلب ما فرو می‌کردند علیرغم میل باطنی ما وقتی گرفتار این بیماری شدند تازه فهمیدند این سرزمین چگونه در مقابل بیماری ایستادگی کرد.

وی با بیان اینکه میزان پرستار به تخت آنها در بدترین شرایط سه برابر کشور ماست گفت: میزان تخت در این کشورها نیز در بدترین شرایط هفت برابر ایران است، اما بیماران این کشورها سرگردان ماندند و در کشور ما حتی یک کارتن خواب پشت درب بیمارستان نماند و یک بیمار مسن نبود که پذیرش نکنیم.

وزیر بهداشت ادامه داد: یکی از علل اصلی تفاوت‌های ما با کشورهای غربی که تحریم نیستند این بود که با همت و غیرت پرستاران و پزشکان همه بیماران پذیرش شدند، پرستار و پزشک ما به دلیل کمبود اقلام حفاظتی به مردم پشت نکردند و یک نفر در خیابان دست به اعتراض نزد.

به گفته نمکی، از همان روزهای اعلام بیماری کرونا در چین جلوی صادرات گرفته شد و دپوی اقلام بهداشتی در دستور کار قرار گرفت، اینکه یک کشور ظرف 50 روز از وارد کننده به صادرکننده تبدیل شود لطف خدا بوده است.

به گزارش فارس، کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت در این خصوص به فارس گفت: لباس حفاظتی کادر درمان توسط یک شرکت دانش بنیان تولید شده است که نسبت به نمونه‌های خارجی از کیفیت بالاتری برخوردار است همچنین این لباس حفاظتی امکان فیلترینگ ویروس و مقابله با حملات بیولوژیک را داراست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه