اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آیت‌اللهی: وینگادا ممنوع‌الورود است/ اردوی قطر تیم ملی نوجوانان و جوانان قطعی شده است

آیت‌اللهی: وینگادا ممنوع‌الورود است/ اردوی قطر تیم ملی نوجوانان و جوانان قطعی شده است
نایب‌رئیس فدراسیون فوتبال گفت: نلو وینگادا به دلیل مشکل مالیاتی ممنوع‌الورود است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناهادی آیت‌اللهی بعد از چهارمین جلسه کمیته فنی و توسعه فدراسیون فوتبال در مورد وضعیت تیم ملی امید فوتبال ایران گفت: بعد از بازی‌های آسیایی اینچئون چهارمین جلسه کمیته فنی را برگزار کردیم تا نقاط ضعف و قدرت تیم ملی امید را بررسی کنیم. در مورد مجموعه کادر فنی تیم ملی امید بررسی به عمل آمد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی افزود: براساس مصوبه جلسه گذشته از نلووینگادا سرمربی تیم ملی امید خواستیم به ایران بیاید تا در جلسه امروز شرکت کند اما او در ایمیلی اعلام کرد به مرخصی رفته و تا اردوی قطر نمی‌تواند به تیم اضافه شود. همچنین او مشکل مالیاتی دارد که ممنوع‌الورود است و با توجه به تعطیلی دو سه روزه‌ای که وجود داشت نمی‌توانستیم شرایط حضورش را فراهم کنیم.

,

نایب‌رئیس فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: بحث و گفت‌وگوی خوبی صورت گرفت در این جلسه علی کفاشیان هم حضور داشت. قرار شد فردا جلسه‌ای با کارلوس کی‌روش داشته باشیم. براساس قرارداد این مربی او باید بر تیم‌های پایه و امید ایران نظارت داشته باشد. به همین خاطر باید با یکدیگر تفاهم کنیم و براساس آن نظریه کلی را فردا از طریق سایت فدراسیون اعلام خواهیم کرد.

,

وی افزود: مصوبات دیگر ما در جلسه امروز در رابطه با کادر فنی تیم‌های ملی پایه بود که قرار شد در جلسه روز سه‌شنبه بعد از ایام عزاداری تاسوعا و عاشورا پیشنهادات بررسی شده و در مورد آن تصمیم‌گیری کنیم. همچنین در مورد یکی دو سفر بحث صورت گرفت و قرار شد تیم ملی نوجوانان و جوانان در تورنمنت قطر که در ماه دسامبر با قبول تمامی هزینه‌ها از سوی فدراسیون قطر حاضر شده و برنامه‌های آماده‌سازی را دنبال کند. همچنین بحث استعدادیابی هم وجود دارد. یک مدرس آلمانی از 19 تا 25 آبان در ایران حاضر می‌شود و تمام استعدادیاب‌های ایران و 30 نفری که قبلا آموزش دیدند ظرف 5 روز در این کلاس‌ها به صورت عملی و تئوری آموزش می‌بینند. اساتید مختلفی شرکت می‌کنند که مدرس اصلی آن همین میهمان آلمانی است.

,

آیت‌اللهی در پایان عنوان کرد: تیم ملی امید در اردوی قطر روز 14 آبان با باشگاه الاهلی و روز 18 آبان با تیم ملی امید قطر بازی می‌کند.

,

انتهای پیام/ی

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه