اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در گفت و گو با علمای شیعه و سنی عنوان شد؛

رژیم صهیونیستی لکه ننگی بر دامان دنیاست/ برخی حکام عربی دینشان را به دنیا فروخته اند

رژیم صهیونیستی لکه ننگی بر دامان دنیاست/ برخی حکام عربی دینشان را به دنیا فروخته اند
علمای شیعه و سنی سیستان و بلوچستان با بیان این مطلب که اسرائیل لکه ننگی بر دامان دنیاست، بر لزوم مبارزه بی امان با این رژیم جعلی تاکید کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مولوی بلال مقدسیان در گفتگو با خبرنگار عصرهامون، با اشاره به فرارسیدن روز قدس که مصادف با آخرین جمعه ماه رمضان است، بیان کرد: نامگذاری آخرین جمعه ماه رمضان به عنوان روز قدس از سوی امام خمینی (ره) اقدامی حکیمانه بود.

امام جمعه اهل سنت اسفند شهرستان دلگان گفت: رژیم صهیونیستی از ۷۵ سال قبل تاکنون به دنبال نسل کشی و از بین بردن مسلمانان فلسطینی است.

وی ادامه داد: این رژیم منحوس و جعلی با حمایت آمریکا و برخی از کشورهای غربی در این سال ها بیشترین ظلم و جنایت ها را علیه مردم مظلوم فلسطین و مسلمانان روا داشته است.

مولوی مقدسیان تصریح کرد: برخی از حکام کشورهای عربی و مسلمان در مقابل این جنایت های رژیم جعلی صهیونیستی ساکت بوده و حتی برخی از آنها اقدامتشان علیه مردم بی دفاع فلسطین بوده است.

وی افزود: با وجودی که رژیم جنایتکار صهیونیستی چون حیوانات وحشی مردم بی گناه و مظلوم غزه را قتل عام می کند متاسفانه حاکمان برخی کشورهای اسلامی در مقابل این جنایات سکوت اختیار کرده اند که این خود نشان دهنده دست نشاندگی و وابستگی آنان به استکبار جهانی است. 

امام جمعه اهل سنت اسفند شهرستان دلگان ادامه داد: تمام جهانیان و مسلمانان با همکاری و همیاری هم باید برای نابودی رژیم جعلی صهیونیستی به توافق برسند.

وی خاطرنشان کرد: این رژیم لکه ننگی است که حکومت روباه پیر یعنی انگلیس بر دامان جهانیان گذاشته است که باید از صفحه روزگار حذف شود.

رژیم صهیونیستی دشمن بشریت است

حجت الاسلام والمسلمین حسن شیبک در گفتگو با خبرنگار ما، بیان کرد: اقدامات رژیم صهیونسیتی و غصب زمین های فلسطینیان از ۷۵ سال قبل تاکنون اقدامی ضد حقوق بشر است.

امام جمعه موقت دلگان افزود: حضور صهیونیستها در سرزمین فلسطین و هر کجای دیگر از دنیا غیرقانونی و این رژیم جعلی است.

وی ادامه داد: این رژیم جعلی که قاتل هزاران نفر از مردم مظلوم فلسطین است تنها با وحدت و همبستگی مسلمانان دنیا نابود خواهد شد.

حجت الاسلام شیبک عنوان کرد: رژیم صهیونیستی همه روزه با حمله و بمباران مناطق مختلف اشغالی،فلسطینیان بیشماری را به شهادت رسانده است که باید جلوی این اقدامات وحشیانه و ضد بشری گرفته شود.

امام جمعه موقت شهرستان دلگان ادامه داد:این رژیم جعلی نه تنها دشمن مردم فلسطین و مسلمانان است، بلکه دشمن تمام بشریت است.

حجت الاسلام والمسلمین شیبک خاطرنشان کرد:برای نابودی و از بین بردن رژیم جعلی صهیونیستی نه تنها تمام مسلمانان بلکه تمام بشریت باید به اجماع و توافق برسند.

 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, رژیم صهیونیستی دشمن بشریت است,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه