اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری مطرح کرد؛

تغییر آموزش از سنتی به مدرن و پیامدهای آن برای کودکان/ والدین فرزندان را در فضای مجازی رها نکنند

تغییر آموزش از سنتی به مدرن و پیامدهای آن برای کودکان/ والدین فرزندان را در فضای مجازی رها نکنند
رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری گفت: افزایش استفاده از تجهیزات هوشمند توسط دانش‌آموزان و تغییر روش‌های آموزش از سنتی به مدرن حضور کودکان در فضای مجازی را افزایش داده که برای پیشگیری از بروز مشکل لازم است خانواده‌ها بر رفتار فرزندان خود در این فضای نظارت داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ مرتضی عسگری رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ با اشاره به شیوع بیماری کرونا در کشور، افزایش استفاده از تجهیزات هوشمند توسط دانش‌آموزان و تغییر روش‌های آموزش از سنتی به مدرن و هوشمند اظهار کرد: قبل از شیوع این بیماری والدین معتقد بودند بچه‌ها به‌صورت محدود از تجهیزات هوشمند استفاده کنند.
 
وی با بیان اینکه این روزها همه دانش‌آموزانی که به این تجهیزات دسترسی دارند از اینترنت استفاده می‌کنند ادامه داد: این درحالی است که بچه‌ها در کنار اپلیکیشن‌های مصوب به سایر اپلیکیشن‌ها نیز دسترسی دارند.
رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه بسیاری از دانش‌آموزان سواد کافی برای استفاده از فضای مجازی را ندارند به‌صورت گسترده و بدون استفاده از رژیم رسانه‌ای وارد این فضا شده‌اند. 
عسگری بیان داشت: مدیریت و نظارت کافی درخصوص حضور بچه‌ها در فضای مجازی و استفاده از نرم‌افزارها وجود ندارد و یا اگر وجود دارد، بسیار کم‌رنگ است و همین امر سبب می‌شود کودکان متحمل آسیب‌های جدی در این زمینه شوند. 
وی با تاکید بر اینکه نیاز است والدین استفاده دانش‌آموزان به خصوص در ایام پایانی سال تحصیلی و امتحانات را مدیریت کنند گفت: پدر و مادرها جز در موارد ضروری اجازه استفاده از تجهیزات هوشمند را به فرزندان ندهند. 
رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری همراهی والدین با فرزندان در فضای مجازی را لازم و ضروری دانست و عنوان داشت: نظارت بر رفتار فرزندان در فضای مجازی اهمیت بالایی دارد، اگر والدین رفتاری دوستانه و کاملا تعاملی با فرزندان داشته باشند، بچه‌ها نیز به محض مواجهه با مشکلات پدر و مادر خود را در جریان خواهند گذاشت و دیگر سوءاستفاده‌ای از کودکان در این زمینه صورت نمی‌گیرد.
 
وی آموزش سواد رسانه‌ای و استفاده صحیح از فضای مجازی به فرزندان را مهم عنوان و یادآور شد: در همین راستا والدین درصورت داشتن سوال می‌توانند مراتب را به سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir با همکاران در میان بگذارند و راهنمایی‌های لازم را دریافت کنند.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
, www.cyberpolice.ir,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه