اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سردار هادیانفر خبر داد:

اجرای طرح پلاک سوم خودروها از بهمن ماه/ پلاک سوم هویت اصلی یک خودرو را در لحظه به پلیس اعلام می‌کند

اجرای طرح پلاک سوم خودروها از بهمن ماه/ پلاک سوم هویت اصلی یک خودرو را در لحظه به پلیس اعلام می‌کند
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا گفت: نصب پلاک سوم بر روی خودروها یک قانون است که در سال ۸۶ تصویب شده است اما در چند سال گذشته اجرایی نشده است که از امسال به مرحله اجرا در می‌آید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار سید کمال هادیانفر در گفت‌وگویی اظهار کرد: برابر قانون پلیس راهنمایی و رانندگی جدا از پلاکی که روی خودرو در طرح تعویض پلاک نصب می‌کند باید یک پلاک سومی هم روی ماشین‌ها نصب می‌کردند که به آن پلاک سوم می‌گویند، پلاک سوم یک قانون است.

وی افزود: این پلاک در قالب دو چیپ روی پلاک و زیر شیشه جلو و زیر آئینه باید نصب شود که این چیپ اطلاعات VIN و سایر اطلاعاتی که نیاز است در یک حجم مشخص (۳۰ تا ۹۰ کیلوبایت) در آن چیپ گنجانده می‌شود و اطلاعات به صورت RFID در اختیار پلیس قرار می‌گیرد تا مأموران راهور بتوانند با دست افزارهایی که دارند این اطلاعات را بخوانند و به هویت اصلی مالک و خودرو پی ببرند.

به گفته رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا نصب پلاک سوم بر روی خودروها یک قانون است که در سال ۸۶ تصویب شده است اما در چند سال گذشته اجرایی نشده و به آن اهمیتی داده نشده است.

سردار هادیانفر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا توانایی عملیاتی کردن این طرح را در داخل کشور داریم، گفت: با تدبیر فرمانده ناجا این موضوع در کمیسیون فناوری ناجا تصویب شد و قرار شد تا شرایطی را برای ساخت و تولید این چیپ‌ها ایجاد کنیم، فعلاً بحث مطالعات تمام شده و کار تولید در نمونه‌ها انجام می‌شود.

فعلاً پلاک سوم برای همه لازم‌الاجرا نیست

وی خاطرنشان کرد: امسال بنا داریم خودروهایی که به مراکز شماره‌گذاری کشور مراجعه می‌کنند، یعنی افرادی که برای نقل و انتقال و یا سند زدن می‌آیند یا شماره‌های جدیدی که قرار است به پلاک‌ها اضافه شود مجهز به پلاک سوم شوند. البته فعلاً این طرح به صورت سراسری برگزار نمی‌شود و فقط برای افرادی است گفته شد.

پلاک سوم هویت اصلی یک خودرو را در لحظه به پلیس اعلام می‌کند

رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه پلاک سوم مزایای بسیار فوق‌العاده‌ای برای راننده و مالک خودرو دارد، گفت: یکی از موضوعاتی که در مورد پلاک سوم مطرح است، بحث مقابله با سرقت است. در سرقت‌هایی که رخ می‌دهد باید اصالت خودرو ثابت شود که فعلاً تنها ملاک اصالت برای پلیس پلاک است. مثلاً پلاک را می‌زنیم نوشته پراید سفید، پلاک شماره فلان با سامانه من همخوانی دارد ولی من شاسی موتور و VIN را در لحظه ندارم تا بررسی کنم ببینم آن خودرو سرقتی است یا خیر، درست که در دست افزار این مشخصات را دارم ولی نمی‌توانم کاپوت هر ماشینی را بالا بزنم و شاسی را چک کنم.

به گفته سردار هادیانفر تمامی اطلاعات در چیپ‌ها که موسوم به پلاک سوم هستند وجود دارد که مأموران راهور می‌توانند در لحظه ارکان خودرو را با اطلاعاتی که نزد پلیس است تطبیق دهند و در لحظه ثابت می‌شود که این خودرو سرقتی است یا خیر.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه این طرح از چه زمانی اجرا می‌شود، گفت: بنا داریم برای آبان ماه این طرح را برای افرادی که بالاتر گفته شد، اجرایی کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
, فعلاً پلاک سوم برای همه لازم‌الاجرا نیست, فعلاً پلاک سوم برای همه لازم‌الاجرا نیست,
,
,
,
, پلاک سوم هویت اصلی یک خودرو را در لحظه به پلیس اعلام می‌کند, پلاک سوم هویت اصلی یک خودرو را در لحظه به پلیس اعلام می‌کند,
,
,
,
,
,
,

منبع: مهر

انتهای پیام/ا

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه