اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کارشناس مسائل سیاسی:

تحریم نیروی انتظامی نشان از استیصال و عجز آمریکاست/ اقتدار نیروی انتظامی در خنثی‌سازی فتنه‌های آمریکایی در کشور

تحریم نیروی انتظامی نشان از استیصال و عجز آمریکاست/ اقتدار نیروی انتظامی در خنثی‌سازی فتنه‌های آمریکایی در کشور
محسن رحمانی به تحریم نیروی انتظامی ایران از سوی آمریکا واکنش نشان داد و گفت: نیروی انتظامی یکی از بازوان توانمند تأمین امنیت کشور است و این دست اقدامات مذبوحانه آمریکا علیه نهادهای انقلابی و نظامی جمهوری اسلامی ایران نشان از استیصال و عجز این کشور است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن رحمانی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ با اشاره به تحریم نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از سوی آمریکا گفت: این دست اقدامات مذبوحانه آمریکا علیه نهادهای انقلابی و نظامی جمهوری اسلامی ایران نشان از استیصال و عجز این کشور است.
 
وی تصریح کرد: پیش‌ازاین آمریکا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سپاه  قدس را که در خط مقدم مبارزه با تروریسم قرار داشتند را تحریم کرده بود که نشان داد این کشور بیش از اینکه به سمت صلح حرکت کند به دنبال تنش‌زایی، فتنه‌انگیزی، تروریسم پروری و کلاه‌برداری سیاسی و مالی از برخی کشورها است.
 
این کارشناس مسائل سیاسی بر شکست سیاست تحریمی ایالات‌متحده آمریکا تأکید کرد و گفت: چهل سال است که آمریکا در حال تحریم افراد و نهادهای وابسته به‌نظام جمهوری اسلامی ایران است ولی در این چهل نه‌تنها ایران در نقطه‌ضعف قرار نگرفت بلکه در عرصه‌های مختلف علمی، سیاسی، اقتصادی، نظامی و امنیتی پیشرفت‌های شگرفی کرده است.
 
وی خاطرنشان کرد: پهلو گرفتن نفتکش‌های ایرانی در بنادر ونزوئلا نشان از اقتدار، عزت، ظلم ناپذیری و شکست سیاست‌های یک‌جانبه‌گرایانه آمریکا علیه ایران بوده است و ازاین‌پس نیز شاهد استمرار این سیاست‌های شکست‌خورده آنان خواهیم بود.
 
فعال رسانه‌ای بابیان اینکه نیروی انتظامی یکی از بازوان توانمند تأمین امنیت کشور است اظهار کرد: در این سال‌ها و در عبور از فتنه‌های مختلف داخلی که با حمایت آمریکا و توسط مزدوران داخلی انجام می‌شد نیروی انتظامی هوشمندانه و مقتدرانه توانست نقشه‌های شوم آمریکایی‌ها را خنثی کند.
 
رحمانی بیان کرد: در سال‌های پس از انقلاب اسلامی همواره آمریکا از اقتدار، عزت، استقلال و ثبات جمهوری اسلامی ایران ترس و وحشت داشته و به هر مکر و نحوی به دنبال خدشه به این امنیت بوده و این بار به دلیل عدم تحقق نقشه‌های خود و همچنین از اقتدار و صلابت نیروی انتظامی به وحشت و اضمحلال رسیده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه