اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

الهیان در گفت‌وگو با دانا:

وقتی برخی دولتمردان از کرونا ترس ندارند چه انتظاری از مردم داریم/ مترو تهران و کلانشهرها به پروتکل‌های بهداشتی توجه کنند

وقتی برخی دولتمردان از کرونا ترس ندارند چه انتظاری از مردم داریم/ مترو تهران و کلانشهرها به پروتکل‌های بهداشتی توجه کنند
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس گفت: در شرایطی که برخی مسئولان به فاصله گذاری اجتماعی و مقابله با کرونا توجه ویژه ای ندارند و برخی تصمیمات منجر به کم رنگ شدن فاصله گذاری های اجتماعی می شود نباید انتظاری از مردم برای رعایت این پروتکل ها داشته باشیم.
[

زهره الهیان، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس مجلس یازدهم در گفت وگو با خبرنگار اچتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا با بیان اینکه مجلس یازدهم به موضوع شیوع کرونا در جامعه ورود پیدا می‌کند، اظهار کرد: مجلس باید از وزیر بهداشت دعوت کند تا آخرین وضعیت بیماری کرونا و میزان شیوع را خواستار باشد و از طرفی هم با توجه به اهمیت مساله مسئولان دیگر در ستاد ملی مقابله با کرونا هم باید پاسخگوی این موضوع باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: مجلس باید با اهرم نظارتی خود نگاه جدی به مساله مقابله با کرونا در سطح دستگاه ها و سازمان ها داشته باشد و این بی اهمیتی به هشدارهای بهداشتی مبتنی بر نگاه کارشناسانه وزارت بهداشت برطرف شود.

,

متروی تهران و کلانشهرها به پروتکل‌های بهداشتی توجه کنند

, متروی تهران و کلانشهرها به پروتکل‌های بهداشتی توجه کنند, متروی تهران و کلانشهرها به پروتکل‌های بهداشتی توجه کنند,

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس با اشاره به کمبود واگن های مترو تهران برای حمل و نقل مردم و افزایش تعداد مسافران در روزهای کرونایی، عنوان کرد: باید حمل و نقل در مترو براساس پروتکل های بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا باشد، از این رو شهرداری تهران و کلانشهرها نسبت به این موضوع باید پاسخگو باشند و مجلس نیز در این راستا نقش نظارتی خود را ایفا خواهد کرد.

,

الهیان به بی توجهی مردم به ویروس کرونا در روزهای اخیر اشاره کرد و گفت: در شرایطی که مسئولان به فاصله گذاری اجتماعی و مقابله با کرونا توجه ویژه ای ندارند و تصمیمات دولت، تصمیماتی است که منجر به کم رنگ شدن فاصله گذاری های اجتماعی می شود نباید انتظاری از مردم برای رعایت این پروتکل ها داشته باشیم و در وهله نخست باید مسئولان به هشدار های وزارت بهداشت توجه جدی داشته باشند و در مصوبات دولت این امر لحاظ شود.

,

دولت مطالبات پرستاران و کادر درمانی را پرداخت کند

, دولت مطالبات پرستاران و کادر درمانی را پرداخت کند, دولت مطالبات پرستاران و کادر درمانی را پرداخت کند,

نماینده دوره هشتم مجلس بر نقش وزارت بهداشت و سازمانها و دولت در شرایط وقوع پیک دوم کرونا در کشور ابراز کرد: با توجه به پیش بینی های صورت گرفته از سوی کارشناسان دررابطه با آغاز پیک دوم بیماری کرونا در اواسط خردادماه، جدی‌تر گرفتن فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل های بهداشتی تنها راه خروج از این پیک خواهد بود و می باییست دولت منابع را برای وزارت بهداشت و مراکز بهداشتی و درمانی و تجهیز آنها در نظر بگیرد و این امر نیز به طور جدی مطرح شود و به طور قطع پاسخگویی به تحقق مطالبات کادر درمانی نیز می تواند به ادامه بهتر خدمات رسانی به مردم کمک کند.

,

انتهای پیام/ا

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه