logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  2. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  3. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  4. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  5. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  6. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  7. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  8. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  9. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  10. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  11. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  12. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  13. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  14. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  15. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  16. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  17. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  18. گسست میان ادعا و واقعیت
  19. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  20. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند

معان برنامه ریزی فرمانداری سراوان:

کووید 19 در "زنگیان" شهرستان سراوان کنترل شد/ کنسلی چهار مراسم عروسی در منطقه کلونی کرونا

کووید 19 در "زنگیان" شهرستان سراوان کنترل شد/ کنسلی چهار مراسم عروسی در منطقه کلونی کرونا
محمد کشاورز گفت: بیماریابی توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان با دقت و حساسیت خاصی انجام شده که تا کنون موفق به کنترل بیماری کرونا در روستای زنگیان شده ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد کشاورز معاون برنامه ریزی فرمانداری سراوان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: با توجه به اعلام مرکز بهداشت و درمان شهرستان مبنی بر پیدا شدن یک کلونی جدید کووید 19 در روستای زنگیان در حاشیه شهر سراوان جلسه اضطراری تشکیل و در این جلسه ضمن هماهنگی های لازم مقرر شد اقدامات لازم جهت افزایش فاصله گذاری اجتماعی و قرنطینه بازار به دلیل کاهش تردد انجام شود.
 
وی افزود: در راستای تعطیلی مدارس و آموزشگاه های منطقه مذکور، ثبت نام دانش آموزان از طریق سامانه تلفنی انجام و پایگاه های برگزاری آزمون نهایی باهمکاری شبکه بهداشت و درمان، جمعیت هلال احمر و سپاه شهرستان به صورت مستمر در حال ضد عفونی و پاکسازی است.
 
معاون برنامه ریزی فرمانداری سراوان با اشاره به توجیه کامل دانش آموزان و الزام استفاده از ماسک و ژل ضد عفونی کننده در این منطقه، اضافه کرد: مناطق و منازل آلوده به کووید 19 در منطقه زنگیان با استفاده از دستگاه های مخصوص ضد عفونی، معابر منطقه توسط شهرداری گند زدایی  و هشدار های لازم به مردم توسط خودرو های سیار انجام شده است.
 
کشاورز خاطر نشان کرد:  با موافقت علمای منطقه حوزه های علمیه این منطقه تعطیل و اقامه نماز جمعه و جماعت کنسل شده است.
 
وی با اشاره به اینکه با همکاری اصناف و کسبه تمامی صنوف غیر ضروری تعطیل شده که قابل تقدیر است، تصریح کرد:  از آنجایی که بازار عامل اصلی تردد محسوب می شود تا پایان هفته اگر کاهش چشمگیری در آمار ابتلایان به کرونا در شهرستان ایجاد شد بازار به صورت نیمه تعطیل و شیفتی در خواهد آمد.

معاون برنامه ریزی فرمانداری سراوان با توجه به اینکه واحد های صنفی متخلف به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی با همکاری پلیس پلمپ شده است، ادامه داد: بیماریابی توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان با دقت و حساسیت خاصی انجام شده که تا کنون موفق به کنترل بیماری کرونا در روستای زنگیان شده ایم.

کشاورز ضمن درخواست از کسبه و اصناف جهت همکاری بیشتر در راستای قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا، اذعان کرد: با توجه به وضعیت موجود به تمامی بخشداری ها و دهیاری ها به صورت مکتوب اعلام شده تا به محض مشاهده برگزاری مراسمات عروسی با جمعیت بالا طبق هماهنگی انجام شده با دادستانی با از طریق ورود نیروی انتظامی با جدیت برخورد شود.

وی در پایان با اشاره به اینکه با کمک مردم، ریش سفیدان و علمای منطقه زنگیان تاکنون موفق به عدم برگزاری چهار مراسم عروسی در منطقه زنگیان شده اند، گفت:  در صورت برگزاری مراسم ازدواج با اجتماع بالا، با افراد برگزار کننده مراسم عروسی که منجر به اجتماع خاصی در منطقه کلونی شده است از طریق مقامات قضایی و انتظامی ورود خواهند کرد.
 
 انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه