logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس:

خانه‌های خالی از سکنه ساماندهی شوند/توسعه تولید مسکن با حمایت دولت از سیاست‌های بودجه‌ای

خانه‌های خالی از سکنه ساماندهی شوند/توسعه تولید مسکن با حمایت دولت از سیاست‌های بودجه‌ای
عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: برای تقویت، توسعه ساخت و ساز و میزان تولید مسکن در کشور، دولت باید سیاست‌های بودجه و اعتباری خود را افزایش دهد که این مسئله می تواند از طریق ارتقا، تسهیلات تولید مسکن صورت گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روح‌الله متفکرآزاد، با اشاره به وضعیت نابسامان بازار مسکن،  اظهار داشت: در شرایط کنونی قیمت مسکن به‌صورت چشمگیری افزایش یافته و این مسئله مشکلاتی بسیاری را برای مردم جهت تأمین مسکن ایجاد کرده است.

مساکن خالی از سکنه  زیادی در کشور وجود دارد

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در شرایط کنونی مساکن خالی از سکنه  به‌صورت گسترده در کشور وجود دارد، گفت: دولت در این بخش باید به‌صورت جدی ورود کند، از طرف دیگر توجه دولت به حوزه سیاست‌های مالیاتی بسیار ضروری است. قطعا اخذ مالیات از خانه‌های خالی و مالیات بر عایدی سرمایه در بهبود وضعیت بازار مسکن اثرگذار است.

توسعه ساخت و ساز مسکن با توجه دولت به سیاست‌های بودجه‌ای و اعتباری

وی گفت: به‌طور حتم برای تقویت و توسعه ساخت و ساز و میزان تولید مسکن در کشور، دولت باید سیاست‌های بودجه و اعتباری خود را افزایش دهد که این مسئله می‌تواند از طریق ارتقاء تسهیلات تولید مسکن صورت گیرد.

متفکرآزاد خاطرنشان کرد: در دوره یازدهم مجلس، نمایندگان متخصص اقتصادی بسیاری وجود دارد، حال امیدواریم تیم اقتصادی مجلس با مشورت کارشناسان به یک جمع‌بندی برسد، البته خوشبختانه نمایندگان در حال برنامه‌ریزی برای بهبود شرایط اقتصادی کشور هستند.

وی گفت: در شرایط کنونی یک خانواده کم درآمد یا متوسط جامعه چگونه می‌توانند از پس تأمین اجاره مسکن بر بیایند، این سوال پیش می‌آید که آیا یک جوان می‌تواند با پس‌انداز کردن حقوق خود مسکنی را خریداری کند، پاسخ آن قطعا خیر است، از این رو باید شرایط در بازار مسکن اصلاح شود تا جوانان بتوانند مسکن مورد نظر خود را خریداری کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه