اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آمار جدید دولت از وضعیت یارانه‌بگیران

آمار جدید دولت از وضعیت یارانه‌بگیران
وزیر تعاون، کار و رفاه با اعلام اینکه 5 تا 6 میلیون نفر دارای ثروت بالا مانند ثروتمندان خارجی هستند گفت: در عین حال، 7 میلیون نفر نیز در فقر شدید به سر می برند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از مهر،‌علی ربیعی با اعلام اینکه جمعیت تحت‌ پوشش بسته امنیت غذایی افزایش می یابد، پنجره جمعیتی را فرصتی مغتنم برای رشد و توسعه کشور دانست و بر رفع عدم توازن‌های موجود تاکید کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وزیر تعاون، کار و رفاه اظهارداشت: دولت یازدهم رفاه را به عنوان حق مردم به رسمیت شناخته و با در نظر داشتن فقر و نابرابری و توجه به این مشکلات، سعی در برطرف کردن آن دارد.

وی با بیان اینکه در برنامه سوم توسعه به نهادسازی اهمیت زیادی داده شده است افزود: برای کاهش فقر باید نهادسازی کنیم. ربیعی با اشاره به اینکه فقر آموزشی، فقر سلامت، فقر غذایی و فقر درآمدی از شاخص‌ های مهم بررسی میزان فقر در جامعه هستند گفت: هرم توزیع درآمدی کشور ما نشان می‌دهد که 7 میلیون نفر در شرایط فقر شدید هستند و همچنین امنیت غذایی آنها در مخاطره است.

ربیعی افزود: 5 تا 6 میلیون فرد پُردرآمد داریم که میزان ثروت آنها با میزان ثروت پولداران یا ثروتمندان در کشورهایی مثل آمریکا چندان تفاوتی ندارد.

وزیر کار با بیان اینکه ما در اجرای برنامه یارانه 7 میلیون نفر را شناسایی کرده‌ایم تصریح کرد: دولت یازدهم در تامین امنیت غذایی موفق بوده، ضمن اینکه در آینده‌ای نزدیک میزان این 7 میلیون نفر به 10 میلیون نفر افزایش خواهد یافت.

وی ادامه داد: در جریان اجرای طرح تحول سلامت و بیمه اجتماعی 6 میلیون نفر برای بیمه سلامت ثبت‌نام کرده‌اند. طبق بررسی‌ های ما این افراد اغلب جزو طبقات فقیر شهری هستند.

ربیعی با اشاره به اینکه ما با انواع عدم توازن در جامعه روبرو هستیم اظهارداشت: میزان توزیع درآمد در تهران 7 برابر بیشتر از استان سیستان و بلوچستان است، اما فقر شهری در تهران بسیار برهنه‌ تر است.

وزیر کار گفت: از سال 83 تا به حال فقر شهری رو به افزایش بوده و به استثنای سال 86 که میزان این شاخص، کمی کاهش می‌یابد همچنان رو به‌ رشد است. بنابراین بیشترین مسائل آموزشی در مناطق محروم و حاشیه شهرها رخ می‌دهد.

وی به عدم توازن جنسیتی نیز اشاره کرد و افزود: طبق شاخص توزیع فقر بر حسب جنسیت، زنان سرپرست خانوار دو برابر فقیرتر از مردان سرپرست خانوار هستند. ضمن اینکه 35 درصد دختران دبیرستانی در روستا از تحصیل باز می‌مانند که این رقم برای پسران کمتر است. همینطور ما به موارد زیادی از به کارگیری زنان و دختران با حقوق بسیار پایین در شرکت‌ های خصوصی روبرو هستیم که حتما این مسئله را پیگیری خواهیم کرد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه