اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

موسوی:

برخی در سازمان ملل با دلارهای سعودی به دنبال تطهیر جنایات عربستان در یمن هستند

برخی در سازمان ملل با دلارهای سعودی به دنبال تطهیر جنایات عربستان در یمن هستند
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به خروج نام ائتلاف سعودی از فهرست ناقضان حقوق کودکان گفت: برخی در سازمان ملل متحد با دلارهای سعودی به دنبال تطهیر این کشور از جنایاتی هستند که علیه کودکان و زنان یمنی انجام می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب (سه شنبه) در واکنش به خروج نام ائتلاف سعودی از فهرست نقض کنندگان حقوق کودکان از سوی دبیرکل سازمان ملل متحد، ضمن اظهار تاسف از این رویکرد اظهار داشت: دبیرکل سازمان ملل متحد، در حالی نام ائتلاف سعودی را از فهرست کودک کشان حذف کرده است که به اعتراف سازمان های بین المللی، جمع زیادی از کودکان و نوجوانان یمنی در فجایعی همچون بمباران اتوبوس حامل دانش آموزان، بمباران هوایی منازل مسکونی و مدارس و بیمارستان ها جان خود را از دست داده اند که اخبار و تصاویر دردناک مربوط به آنها غیر قابل کتمان است.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: البته اینگونه اقدامات مسبوق به سابقه است؛ همچنانکه در سال ۲۰۱۵ نیز دبیرکل وقت سازمان ملل متحد نام عربستان سعودی را از همین فهرست خارج و علت آن را تهدید مالی عربستان علیه سازمان ملل متحد عنوان کرد.

موسوی در ادامه اظهار داشت: متاسفانه برخی در سازمان ملل متحد با دلارهای سعودی به دنبال تطهیر این کشور از جنایاتی هستند که علیه کودکان و زنان یمنی انجام می شود و این در حالی است که بر اساس اعلام دفتر هماهنگی امور بشر دوستانه سازمان ملل، در هر ۱۰ دقیقه یک کودک یمنی بر اثر پیامدهای جنگ و محاصره ای که از سوی ائتلاف سعودی بر یمن تحمیل شده جان خود را از دست می دهد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه منطقی که بر پایه آن کشته شدن و آسیب دیدن "فقط ۲۲۲ کودک" در حملات نیروهای عربستان دلیلی برای خارج کردن این کشور از لیست سیاه ناقضین حقوق کودک در مناقشات مسلحانه دانسته شود!! شوک آور و منزجر کننده است، افزود: نتیجه ای که منطقا حاصل می شود این است که کشته شدن و آسیب دیدن این تعداد کودک یا برای دبیرخانه این سازمان یک واقعیت غیر مهم است یا انجام آن توسط کشوری مانند عربستان در مقایسه با سوابق قبلی یک پیشرفت قابل تشویق! تلقی می شود که شاهدی دیگر بر مدعای گزینشی بودن رویکردها و استانداردهای دوگانه در زمینه حقوق بشر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه