اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رییس اتحادیه گوشت گوسفندی تهران:

اختلاف ۵۰ هزار تومانی، بازار قاچاق گوسفند را گرم کرد/ افزایش ۴ هزار تومانی قیمت گوشت در هفته جاری

اختلاف ۵۰ هزار تومانی، بازار قاچاق گوسفند را گرم کرد/ افزایش ۴ هزار تومانی قیمت گوشت در هفته جاری
رییس اتحادیه گوشت گوسفندی تهران گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلو گوسفند زنده در بازار تهران 40 هزار تومان است که اگر وارد بازار عراق شود به 90 هزار تومان می‌رسد. این عامل باعث شده تا شاهد خروج غیرمجاز دام زنده از شهرهای اشنویه و پیرانشهر به بازار سلیمانیه عراق باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی‌اصغر ملکی در مورد آخرین وضعیت بازار گوشت گوسفندی گفت: در هفته گذشته شاهد افزایش چهار هزار تومانی در گوشت گوسفندی بودیم که دلیل آ‌ن کمبود دام زنده بود. با توجه به اینکه ما در اوایل هفته قرارداریم تقاضا برای گوشت افزایش یافته و این باعث افزایش قیمت شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: درحال حاضر قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی 88 هزار تومان تا 90 هزار تومان به فروشنده عرضه میشود که با احتساب 10 درصدd سود فروشنده با قیمت تقریبا 98 هزار تومان به دست مصرف کننده می‌رسد. همچنین افزایش قیمت مرغ باعث افزایش تقاضا در قیمت گوشت شده است که امیدواریم از امروز بازار آرام‌تر شود.

,

رییس اتحادیه گوشت گوسفندی تهران متذکر شد: خوشبختانه در فصلی هستیم که شرایط تغذیه برای دام‌ها و عرضه آن مناسب است اما با توجه به اطلاعاتی که به دست آورده‌ایم شاهد افزایش قاچاق دام از مرزهای غربی به بازار عراق هستیم. در حال حاضر قیمت هر کیلو گوسفند زنده در بازار تهران 40 هزار تومان است که اگر وارد بازار عراق شود به 90 هزار تومان می‌رسد. این عامل باعث شده تا شاهد خروج غیرمجاز دام زنده از شهرهای اشنویه و پیرانشهر به بازار سلیمانیه عراق باشیم.

,

ملکی افزود: وقتی اختلاف 50 هزار تومانی در دو بازار وجود داشته باشد طبیعی است که دامدار با پذیرش ریسک آن اقدام به فروش در بازار عراق می‌کند. همچنین دامدار هزینه حمل، مراجعه دامپزشکی و هزینه‌های بین را هی را نمی‌پردازد. این باعث ایجاد کمبود در بازار می‌شود که نباید این گونه باشد و باید مراجع قانونی این موضوع را پیگیری کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه