logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

یادداشت؛

وقتی سعه صدر ولیّ خدا در برابر منافقان، زبانشان را دراز می کند

وقتی سعه صدر ولیّ خدا در برابر منافقان، زبانشان را دراز می کند
امثال خویینی ها، در سایه رأفت و سعه صدر رهبرانقلاب و در ذیل امنیت نظام اسلامی به مواهب و مناصبی دست یافتند و همواره مردم را به رأی دادن به دولت هایی ترغیب کرده اند که مسبب بسیاری از مشکلات بوجود آمده در طول 30 سال گذشته بودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛شبیر فیروزیان در یادداشتی نوشت:
خداوند متعال در آیه ای از قرآن کریم درباره منافقانی که قصد ترور پیامبراکرم(ص) را داشتند می فرماید:
«وَ ما نَقَمُوا إِلاَّ أَنْ أَغْناهُمُ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ مِنْ فَضْلِه‏؛ و به انتقام گیری از [رسول خدا(ص)] برنخاستند مگر [بعد از] آنکه خدا و پیامبرش از فضل خود آنان را بى ‏نیاز گردانیدند.» (توبه: 74)
علامه طباطبایی در تفسیر این آیه شریفه می فرمایند:
«یعنى سبب این انتقام گیری و دشمنی با رسول خدا(ص) این بود که خداوند آنان را از فضل خود و به برکت دینش توانگر نمود و غنیمت ‏هایى روزیشان کرد، امنیت و آسایش ارزانیشان داشت و توانسته بودند در زیر سایه آن امنیت ثروت جمع‏آورى نموده و از هر طرف مال دنیا به آنها روى بیاورد، و همچنین رسول خدا(ص) ایشان را به زندگى شایسته‏ اى که در آن زندگى درهاى برکات آسمان و زمین باز است هدایت کرده بود، و غنیمت‏ ها را میان آن تقسیم کرده، همه را از عدالت برخوردار کرده بود، (و این مردم ناسپاس بجاى شکرگزارى دست به دشمنى و کینه‏توزى زدند).
... و در این قسم تعبیر، نوعى گلایه آمیخته با مذمت نهفته‏ است؛ و نظیر این تعبیر در جاى دیگر قرآن نیز آمده و آن آیه‏ «وَ تَجْعَلُونَ رِزْقَکُمْ أَنَّکُمْ تُکَذِّبُونَ»(واقعه: 82) است که مى‏فرماید: رزقى را که خدا به شما داده، علت تکذیب خدا و آیات او قرار مى‏دهید، با اینکه طبعاً مى‏بایستى رزق خدا باعث شکر نعمت او در شما بشود.» (المیزان؛ ج9؛ ص340)
درس آیه برای امروز
امثال خویینی ها، از مصادیق بارز این آیه شریفه هستند؛ کسانی که در سایه رأفت و سعه صدر رهبرانقلاب و در ذیل امنیت نظام اسلامی به مواهب و مناصبی دست یافتند و همواره مردم را به رأی دادن به دولت هایی ترغیب کرده اند که مسبب بسیاری از مشکلات بوجود آمده در طول 30 سال گذشته بودند و باید برای فتنه هایی که ایجاد نموده اند و برای شرایط فعلی کشور در پیشگاه ملت پاسخگو بوده و عذرخواهی نمایند، امّا در عین حال، زبانشان در عیب جویی از رهبرانقلاب دراز است که بارها و بارها مخالفت خود را با روش حکمرانی دولتمردان غربگرا اعلام نموده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه