اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رسانه ای کردن موضوعات کار درستی نیست

سهرابی: طرفین دعوا را با هم روبرو نمی کنیم/ حواشی برای دبیرکل ارسال می شود

سهرابی: طرفین دعوا را با هم روبرو نمی کنیم/ حواشی برای دبیرکل ارسال می شود
رئیس دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال گفت: روبرو کردن دو طرف و درگیر کردن مردم برای دفاع از آنها و بد و بیراه گفتن به هم مسائل حاشیه ای را ایجاد می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا سهرابی رئیس دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال به توضیح درباره مسائل مربوط به داروی های پرحاشیه اخیر پرداخت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

سهرابی در خصوص وضعیت داوران و حواشی ایجاد شده اظهار داشت: در چنین شرایطی دوست ندارم بحث های حاشیه ای را مطرح کنم. زحمت زیادی برای داوری در این رقابت ها کشیده شد و داوران زیادی تست کرونا داده اند و آماده شدند. ما تلاش کردیم داوران به لحاظ آمادگی بدنی، آرام بودن روان و شاداب و متین بودن در سطح خوبی باشند تا این آرامش را به بازیکنان و سپس سطح جامعه منتقل کنند.

,

سهرابی تاکید کرد: طی دو هفته گذشته در لیگ برتر و لیگ یک داوران موفق عمل کردند. اشتباهات کوچکی هم وجود داشت که خوشبختانه مشکل جدی ایجاد نکرد.

,

وی درباره حواشی که ممکن است برای داوران ایجاد شود؛ تاکید کرد: هیاهو کردن و رسانه ای کردن موضوعات کار درستی نیست. طبق روال گزارش مشکلات از طریق دبیرکل فدراسیون برای مرجع پیگیر و تصمیم گیر ارسال می شود تا از دو طرف دعوت شود و آنها دفاعیات خود را بگویند. ممکن است در نهایت یک طرف اذعان کند که عصبانی بوده و اشتباه کرد و در آخر همه چیز با عذرخواهی تمام شود. روبرو کردن دو طرف و درگیر کردن مردم برای دفاع از آنها و بد و بیراه گفتن به هم مسائل حاشیه ای را ایجاد می کند. مسائل بطور اتومات برای مراجع تصمیمگیر ارجاع داده می شود و آنها هم از دو طرف دعوت می کنند و پس از پیگیری موضوع را به نتیجه می رسانند.

,

سهرابی در پایان گفت: البته همه ما به رأفت اسلامی معتقدیم و می دانیم اگر اشتباهی رخ داد، بهتر است آخرش آشتی باشد تا دعوا. جریمه و دردسر درست کردن و ایجاد مشکلات و محرومیت کار درستی نیست و هدف ما از ورزش رسیدن به دوستی و لذت ورزش پهلوانی است. اگر شغل ما ورزش است و از محل آن درآمد داریم، مردم که هدفشان از ورزش لذت و روحیه بهتر است گناهی نکرده اند و ما باید به این موضوع توجه کنیم.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه