اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس:

دولت علاقه‌مند ورود به مسائل معیشتی نیست/ مجلس در مبارزه با فساد با هیچ جریانی تعارف ندارد

دولت علاقه‌مند ورود به مسائل معیشتی نیست/ مجلس در مبارزه با فساد با هیچ جریانی تعارف ندارد
علی‌اصغر باقرزاده با اشاره به اینکه دولت علاقمند ورود به مسائل معیشتی نیست گفت: همگان به‌ویژه دولت باید برای مقابله با ویروس کرونا به وظایف خود عمل کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی‌اصغر باقرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ اظهارکرد: باتوجه به اینکه یکی از بندهای اصلی بیانیه گام دوم انقلاب عدالت محوری و مبارزه با فساد است و مجلس انقلابی که این بیانیه را سند راهبردی خودش تلقی می‌کند و برای اجرایی کردن بند بند این سند به عنوان راه نجات کشور گام برمی‌دارد.
 
وی خاطرنشان کرد: رد اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون از مصادیق مبارزه با فساد بود که نمایندگان مجلس در این زمینه ورود پیدا کردند و درحالی که انتظار می‌رفت نمایندگان بهتر عمل کنند اما به لطف الهی این امر محقق شد.

نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس یازدهم در امر مبارزه با فساد با هیچ فرد و جریانی تعارف و شوخی ندارد و همه افرادی که به‌دنبال دست درازی به اموال بیت‌المال کنند باید منتظر اقدام انقلابی مجلس باشند.

این مسئول با بیان اینکه مجلس دغدغه‌های زیادی نسبت به معیشت مردم و گرانی افسارگسیخته کالا، ارز، مسکن و خودرو دارد گفت: متاسفانه دولت علاقمند ورود به مسائل معیشتی نیست اما مجلس بر حسب وظیفه نظارتی که دارد نسبت به این موضوعات ورود خواهد کرد تا بتوانیم گره گشای مشکلات مردم باشیم.

باقرزاده با اشاره به اینکه امید چندانی به دولت برای بهبود وضع جامعه ندارم تاکید کرد: بسیاری از مشکلات موجود به سوءمدیریت و فسادها مرتبط می‌شود که مجلس برنامه‌هایی در این زمینه دارد.

نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به شیوع مجدد بیماری کرونا اظهارکرد: باتوجه به افزایش مجدد این بیماری درحال کمک مادی و معنوی به ستاد مقابله با کرونا هستیم.

وی خاطرنشان کرد: اجباری شدن ماسک و جلوگیری از صادرات ماسک برای استفاده در داخل از جمله تصمیمات کمیسیون بهداشت مجلس بود که دولت هم درحال اجرای آن است.

نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی بر لزوم رعایت مسائل بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی تاکید و تصریح کرد: همگان به‌ویژه دولت باید برای مقابله با ویروس کرونا به وظایف خود عمل کنند.

وی با بیان اینکه از موازی‌کاری در ستاد مقابله با کرونا باید پرهیز شود گفت: دولت باید به وظایف قانونی خود در راستای مبارزه با ویروس کرونا به خوبی عمل کند.

انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه