اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

احسان پور: برای 65 کیلو وزنم ایده آل است/ نتوانستم مثل پدر باشم

احسان پور: برای 65 کیلو وزنم ایده آل است/ نتوانستم مثل پدر باشم
کشتی گیر تیم ملی آزاد گفت: من الان وزنم 68 کیلوگرم هست، فکر می کنم برای 65 کیلوگرم، این وزن ایده آلی باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهنام احسان پور بعد از تبریک مدال طلای المپیک کمیل قاسمی به او و خانواده کشتی، با اشاره به تغییراتی که در روند تمرینی او بعد از شیوع کرونا پیش آمده، اظهار داشت: کرونا 6-7 ماهی هست که زندگی همه ما را تحت تاثیر قرار داده است. از بهمن ماه که اردوی تیم ملی تعطیل شد، اکثر باشگاه ها هم بسته بودند و نمی توانیم در سالن کشتی تمرین کنیم. به همین دلیل بیشتر کارهای استقامتی، هوازی و تمرین قدرتی انجام می دهیم. ان شاءالله زودتر این ویروس از بین برود و ما بتوانیم تمرینات مان را دوباره شروع کنیم و همه به زندگی عادی برگردیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در پاسخ به این سوال که در صورت برگزاری مسابقات جهانی، آیا در وزن جدید کشتی خواهد گرفت؟، تصریح کرد: آرزوی هر ورزشکاری حضور در المپیک و کسب مدال در آن است. من در جهانی 2019 در وزن 61 کیلوگرم مدالم را گرفتم. درست است که دو سه سالی شرایط طوری که باید، نبود و نتوانستم نتیجه ای که دلم خواست را بگیرم اما درنهایت در نورسلطان نتیجه گرفتم و امسال هم سعی می کنم که بتوانم دوبنده تیم ملی را به دست بیاورم.

,

این کشتی گیر مازندرانی که میهمان برنامه دایره طلایی امروز (28 تیر ماه) بود، در مورد رقبایش در وزن جدید و شرایط وزنی اش گفت: همه داخلی ها کشتی گیران خوبی هستند، هر کسی لایق تر باشد  دوبنده تیم ملی را به دست می آورد. من الان وزنم 68 کیلوگرم هست، فکر می کنم برای 65 کیلوگرم، این وزن ایده آلی باشد. کار سخت است، هم جوانان خوبی در این وزن داریم و هم چند کشتی گیر باتجربه داریم. همه باید تلاش کنیم. من با اکثر کشتی گیران داخلی وزن 65 کیلوگرم تمرین کردم اما مسابقه نه. فکر کنم فقط یک دفعه با پیمان بیابانی کشتی گرفتم.

,

احسان پور که کشتی را از سال 80 در باشگاه تختی بهشهر آغاز کرده، تاکید کرد: پدرم از قهرمانان قدیم شهر بود و این باعث شد به ورزش رو بیاورم. همراه پدرم به سالن می رفتم. در بچگی به کشتی دبیر خیلی علاقمند بودم و کشتی هایش را پیگیری می کردم. سعی کردم مثل او کشتی بگیرم اما نتوانستم.

,

این مدعی وزن 65 کیلوگرم تیم ملی آزاد در مورد لیگ برتر کشتی اظهار داشت: با یک تیم قرارداد بستم و امیدوارم شرایطی فراهم شود که لیگ به انجام رسد چون تنها منبع درآمد ما، لیگ است. درآمد دیگری در کشتی نداریم. ان شاءالله که شرایط جوری شود که بدون لطمه خوردن کشتی گیران به لحاظ سلامتی، با رعایت پروتکل های بهداشتی بشود لیگ را برگزار کرد و ما هزینه تمرینات مان را از لیگ دربیاوریم.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه