اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در پی تقویت پدیده مونسون؛

​تند باد 108 کیلومتری به تاسیسات زیربنایی قصرقند خسارت زد/قطع شدن راه ارتباطی 23 روستا

​تند باد 108 کیلومتری به تاسیسات زیربنایی قصرقند خسارت زد/قطع شدن راه ارتباطی 23 روستا
روز گذشته تند بادی با سرعت 108 کیلومتر بر ساعت قصرقند را در نوردید و موجب خسارت به تاسیسات زیربنایی این شهرستان شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، عصر روز گذشته تند باد شدید و بارش های استوایی در قصرقند خسارات فراوانی به بخش کشاورزی و باغداری، تأسیسات شهری و روستایی و برخی خانه‌های مسکونی این شهرستان بر جای گذاشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

این تند باد که مردم این منطقه هر سال در فصل مونسون شاهد خسارت های آن هستند، این بار با هم به روستاییان رحم نکرد و داغی تازه بر دل آن ها گذاشت.
,
,

تند باد شدید قصرقند نتبجه همرفت شدید هوا 

محسن حیدری، مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان در این باره به خبرنگار ما گفت: تندباد لحظه ای با سرعت 108 کیلومتر بر ساعت همراه با رگبار شدید باران قصرقند را درنوردید، این تندباد شدید در اثر انرژی بالای ابرهای کومولونیمبوس و همرفت شدید هوا روی داده که بازه زمانی رخداد آن نیز بسیار کوتاه بوده است.

وی با بیان این که این تندباد با بارش پراکنده باران نیز همراه بود، به طوری که از ایستگاه قصرقند 13 میلیمتر بارش نیز گزارش شد، افزود: علاوه بر قصرقند، در شبانه روز گذشته از ایستگاه های رئیس آباد 20 و مچان 12 میلی متر بارش گزارش شده است.

حیدری اضافه کرد: بر اساس آخرین خروجی نقشه های پیش یابی و مدل های جوی همچنان در ارتفاعات جنوب و جنوب شرق، رشد ابر و احتمال رگبار پراکنده گاهی رعد و برق و وزش تندباد موقتی دور از انتظار نیست.

آبگرفتگی معابر، سیلاب ناگهانی

وی تصریح کرد: آبگرفتگی معابر، سیلاب ناگهانی و طغیان موقتی رودخانه های فصلی از پیامدهای بارش های پیش رو در ارتفاعات است، بنابراین توصیه می شود مردم در مناطق ذکر شده از رفتن به ارتفاعات، توقف و تردد در بستر و حاشیه مسیل ها و رودخانه های فصلی خودداری کنند.

عضو ستاد مدیریت بحران سیستان و بلوچستان افزود: تندباد لحظه‌ای، رگبارهای پراکنده و نقطه‌ای باران و تگرگ و وقوع صاعقه از ویژگی‌های بارش‌های همرفتی بوده که به طور معمول در فصل بهار و تابستان روی می‌دهد و بازه زمانی و مکانی رخداد آن بسیار محدود و محلی است.

قطع برق و مسدود شدن راه ها

عباسعلی ارجمندی، مدیرکل دفتر ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان نیز در این باره به خبرنگار ما گفت: روز گذشته در قصر قند 13 میلیمتر و چندوکان 26 میلیمتر بارندگی گزارش شد.
 
وی ادامه داد: بر اثر توفان و بارندگی، برق شهر قصرقند از ساعت 19:30 تا 2:30 بامداد و همچنین در 23 روستای مسیر رودخانه کاجو از 19:30 تا 22 قطع و در نهایت با تلاش اکیپ‌های اتفاقات برق وصل شد.
 
این مقام مسئول اضافه کرد: محور ارتباطی ۲۳ روستایی که در مسیر و بالادست رودخانه کاجو قرار دارند نیز به دلیل جریانات سیلابی مسدود شده است که هماهنگی‌ها جهت تهیه ارزاق و پیگیری ها برای معیشت مردم  در حال انجام است و سبدهای غذایی میان آن ها توزیع می شود.
 
خسارت به محصولات کشاورزی 

ارجمندی ادامه داد: همچنین در این شهرستان تخریب یک دستگاه ترانس برق و هزار و 500 متر کابل از شبکه برق، گزارش شده، در بخش مسکن خسارت‌ها ناچیز بوده در حوزه کشاورزی نیز در حال جمع‌بندی است که به محض دریافت اطلاعات، ضمن اطلاع رسانی از طریق رسانه ها به سازمان مدیریت بحران کشور ارسال می‌شود.
 
به گفته وی، هر سال همزمان با فصل مرسون جریان های همرفتی تشکیل‌می شود و بارندگی همراه با وزش تندباد است که در سال های قبل هم شاهد چنین شرایطی اما با شدت و ضعف داشته بوده ایم.
 
 مدیرکل دفتر ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بر اساس پیش بینی های هواشناسی، اعلام هشدار اولین اقدامی است که 24 تا 48 ساعت قبل از وقوع واقعه انجام می شود و از آنجایی که ممکن است باد، بارندگی و رعد و برق موجب خسارت شود به ستادهای مدیریت شهرستان و اعضای ستاد مدیریت بحران اعلام می شود تا تمهیدات فوری از جمله اطلاع رسانی عمومی را در دستور کار قرار دهند.

انتهای پیام/ 
,
, تند باد شدید قصرقند نتبجه همرفت شدید هوا ,
,
,
,
,
,
,
,
, آبگرفتگی معابر، سیلاب ناگهانی,
,
,
,
,
,
, قطع برق و مسدود شدن راه ها,
,
,
,
,
,
,
,
, خسارت به محصولات کشاورزی ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه