logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

۵۴ رشته ورزشی وارد حوزه ورزش بانوان شد

فرهادی‌زاد: بحث حضور بانوان در ورزشگاه‌ها حل شد/ نقش مدیریتی زنان در ورزش کشور بسیار پررنگ است

فرهادی‌زاد: بحث حضور بانوان در ورزشگاه‌ها حل شد/ نقش مدیریتی زنان در ورزش کشور بسیار پررنگ است
معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان گفت: درحال حاضر نقش مدیریتی زنان در ورزش کشور و همه استان‌ها بسیار پررنگ است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مهین فرهادی‌زاد در جلسه مدیران ارشد وزارت ورزش و جوانان که با حضور معاون اول رییس جمهور برگزار شد، با اشاره به فعالیت ورزش بانوان در چهار سال گذشته اظهار داشت: برنامه‌ای که ما درنظر گرفتیم، شاخص‌های ورزش بانوان بود. درحال حاضر ۱۲۹ رشته ورزشی در حوزه ورزش بانوان در قالب ۴۹ فدراسیون مشغول به فعالیت هستند. ۵۴ رشته ورزشی در دولت تدبیروامید وارد حوزه ورزش بانوان شد که اتفاق بسیار مثبتی به شمار می‌رود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
معاون وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد: گرفتن سهمیه برای دختران ما بسیار دشوار است در کنار دیگر کشورهای جهان ولی در دو دوره المپیک اخیر نشان دادیم که توانایی دختران ما بسیار بالا است. 
,
فرهادی زاد با بیان اینکه درحال حاضر نقش مدیریتی زنان در ورزش کشور و همه استان‌ها بسیار پررنگ است اظهار داشت:  یکی از اقدامات مثبت این دولت توجه به عدالت جنسیتی بود و در دولت تدبیروامید توانستیم سطح ساختار ورزش بانوان را ارتقا دهیم. جایگاه نواب رییس بانوان ما در فدراسیون‌ها قانونمند شده است. 
,
معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: یکی از برنامه‌های اصلی ما ارتقا نشاط و تندرستی زنان است. در این دولت توانستیم بعد از سال‌ها فدراسیون اسلامی زنان را با حمایت سلطانی‌فر احیا کنیم. 
,
وی با اشاره به دیگر اقدامات مثبت د سلطانی‌فر برای حوزه ورزش بانوان اظهار داشت: دختران بسکتبالیست ما توانستند بعد از چند دهه مجوز حضور در میادین بین‌المللی را پیدا کنند و بحث حضور بانوان در ورزشگاه‌ها نیز با مساعدت وزیر ورزش و جوانان حل شد که در چند سال اخیر با یک دغدغه تبدیل شده بود.
,
انتهای پیام
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه