اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

۵۴ رشته ورزشی وارد حوزه ورزش بانوان شد

فرهادی‌زاد: بحث حضور بانوان در ورزشگاه‌ها حل شد/ نقش مدیریتی زنان در ورزش کشور بسیار پررنگ است

فرهادی‌زاد: بحث حضور بانوان در ورزشگاه‌ها حل شد/ نقش مدیریتی زنان در ورزش کشور بسیار پررنگ است
معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان گفت: درحال حاضر نقش مدیریتی زنان در ورزش کشور و همه استان‌ها بسیار پررنگ است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مهین فرهادی‌زاد در جلسه مدیران ارشد وزارت ورزش و جوانان که با حضور معاون اول رییس جمهور برگزار شد، با اشاره به فعالیت ورزش بانوان در چهار سال گذشته اظهار داشت: برنامه‌ای که ما درنظر گرفتیم، شاخص‌های ورزش بانوان بود. درحال حاضر ۱۲۹ رشته ورزشی در حوزه ورزش بانوان در قالب ۴۹ فدراسیون مشغول به فعالیت هستند. ۵۴ رشته ورزشی در دولت تدبیروامید وارد حوزه ورزش بانوان شد که اتفاق بسیار مثبتی به شمار می‌رود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
معاون وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد: گرفتن سهمیه برای دختران ما بسیار دشوار است در کنار دیگر کشورهای جهان ولی در دو دوره المپیک اخیر نشان دادیم که توانایی دختران ما بسیار بالا است. 
,
فرهادی زاد با بیان اینکه درحال حاضر نقش مدیریتی زنان در ورزش کشور و همه استان‌ها بسیار پررنگ است اظهار داشت:  یکی از اقدامات مثبت این دولت توجه به عدالت جنسیتی بود و در دولت تدبیروامید توانستیم سطح ساختار ورزش بانوان را ارتقا دهیم. جایگاه نواب رییس بانوان ما در فدراسیون‌ها قانونمند شده است. 
,
معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: یکی از برنامه‌های اصلی ما ارتقا نشاط و تندرستی زنان است. در این دولت توانستیم بعد از سال‌ها فدراسیون اسلامی زنان را با حمایت سلطانی‌فر احیا کنیم. 
,
وی با اشاره به دیگر اقدامات مثبت د سلطانی‌فر برای حوزه ورزش بانوان اظهار داشت: دختران بسکتبالیست ما توانستند بعد از چند دهه مجوز حضور در میادین بین‌المللی را پیدا کنند و بحث حضور بانوان در ورزشگاه‌ها نیز با مساعدت وزیر ورزش و جوانان حل شد که در چند سال اخیر با یک دغدغه تبدیل شده بود.
,
انتهای پیام
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه