اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کارشناس مسائل سیاسی:

جهان بداند تعرض هواپیماهای جنگی ارتش تروریستی آمریکا بی‌پاسخ نمی‌ماند

جهان بداند تعرض هواپیماهای جنگی ارتش تروریستی آمریکا بی‌پاسخ نمی‌ماند
کارشناس مسائل سیاسی گفت: جهان بداند تعرض هواپیماهای جنگی ارتش تروریستی آمریکا به هواپیمای مسافربری ماهان بی‌پاسخ نمی‌ماند و به‌هیچ‌وجه اجازه نخواهیم داد که آمریکا و هر کشور سلطه‌گر و ظالم دیگری برای تجاوز و تصاحب به سمت خاک و مردم ایران پیشروی کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سجاد شهرانی در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز ؛  پیرامون تعرض هواپیماهای جنگی ارتش تروریستی آمریکا به هواپیمای مسافربری ماهان گفت: پرواز تهران به لبنان  چه از منطقه مرزی عراق با سوریه با مزاحمت و تعرض دو جنگنده آمریکایی روبرو گردید که در بین شهر گیری خلبان کاهش ارتفاع داد و شماری از مسافران هواپیما دچار جراحت شدند.
 
وی افزود:  آمریکا در توضیح ماجرای مانور جنگنده است در اطراف هواپیما در آسمان سوریه مدعی شد که این جنگنده برای بررسی بصری به هواپیمای ایرانی نزدیک شده و فاصله ایمن را رعایت کرده است درحالی‌که هدفشان این بود که پدافند هوایی سوریه عکس‌العمل نشان دهد و به‌جای حمله به جت‌های جنگنده هواپیمای مسافربری ما آن را هدف قرار دهند.
 
شهرانی تصریح کرد: لطف خدا این اتفاق نیفتاد مقامات ایرانی پیگیر این موضوع هستند و به حضور غیرقانونی نظامیان آمریکا در منطقه پایگاه التنف واقع در شرق سوریه معترض می‌باشد انشاالله هر جنایت آمریکایی بی‌شک نابودی ذلیلانه مستکبران به‌ویژه رژیم منحوس صهیونیستی را سرعت خواهد بخشید.
 
وی بیان داشت: نزدیک شدن خطرناک جنگنده‌های آمریکایی به هواپیمای ماهان از تهران به مقصد بیروت، می‌تواند تکمیل‌کننده سناریوی هواپیمای اوکراینی باشد. ایران و سوریه می‌توانند آمریکا را به دلیل تعرض به هواپیمای مسافربری ایرانی در آسمان سوریه و نقض حاکمیت سوریه به محاکم قضایی بکشانند.
 
سجاد شهرانی، کارشناس مسائل سیاسی در پایان گفت: اقدام بی‌شرمانه آمریکا در ترور ناجوانمردانه سردار سلیمانی و ابو مهدی المهندس در سال ۹۸ و شلیک موشک به هواپیمای مسافربری ایران در سال ۶۷ نمونه اقدامات تروریستی آمریکا علیه نظام بوده و بایستی قوه قضائیه عاملان این اقدامات تروریستی را مورد تعقیب قضایی قرار دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز ,
,
,
,
,
,
,
,
,



انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه