اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تاکید بسیج دانشگاه علوم پزشکی تهران بر لزوم تشکیل کمیسیون خانواده در مجلس

تاکید بسیج دانشگاه علوم پزشکی تهران بر لزوم تشکیل کمیسیون خانواده در مجلس
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران طی نامه‌ای به نمایندگان مجلس دلایل لزوم تشکیل کمیسیون ویژه خانواده و جمعیت را مطرح کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران طی نامه‌ای به نمایندگان مجلس دلایل لزوم تشکیل کمیسیون ویژه خانواده و جمعیت را مطرح کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
بسمه تعالی
,
 
,
«مسأله‌ی مادری، مسأله‌ همسری، مسأله‌ی خانه و خانواده، مسائل بسیار اساسی و حیاتی است. در همه‌ی طرحهایی که ما داریم، بایستی خانواده مبنا باشد.»              
,
 
,
مقام معظم رهبری (دام ظله العالی)
,
 
,
نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی
,
 
,
سلام علیکم
,
 
,
نظر به قرارگیری موضوع تشکیل کمیسیون ویژه خانواده و جمعیت در دستور کار این هفته مجلس شورای اسلامی و عطف به گزارشات متعدد علمی و کارشناسی دفاتر بسیج دانشجویی در هفته‌های اخیر در این  رابطه، بار دیگر بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این نامه به طور خلاصه دلایل لزوم تشکیل این کمیسیون ویژه را به استحضار می رساند:
,
 
,
* فوریت  و اهمیت مسئله جمعیت:
,
 
,
اهمیت و فوریت مسئله جمعیت و تاثیر آن در امنیت بخشی آینده کشور در این برهه حساس کنونی بر کسی پوشیده نیست؛ به نحوی که رهبر معظم انقلاب در اکثر پیام های اخیرشان در کنار چالش های بزرگ کشور از جمله مسئله کرونا و یا مشکلات اقتصادی، این مورد را به طرق گوناگون خاطر نشان کرده اند. چراکه طبق آمارهای موجود، کشور ما وارد پنجره جمعیتی شده است که درصورت عدم اقدام مناسب مسئولین، تا چند سال آینده درصورت پایان یافتن این فرصت نهایی، حل این مشکل نیازمند صرف هزینه و زمان چندین برابری نسبت به امروز خواهد بود. از آنجایی که در حال حاضر ریشه اصلی این مشکل، ضعف عملکردی مسئولین امر بوده است، امروز هر گونه اهمال و یا سستی در این مورد خسارت محضی دیگر خواهد آفرید.
,
 
,
* چند بُعدی بودن حل معضل جمعیت:
,
 
,
با وجود آنکه مسئله جمعیت از ابعاد و پیچیدگی های مختص به خود درحیطه های فرهنگی، حقوقی، فقهی، اجتماعی، بهداشتی و درمانی، امنیتی، اقتصادی و آِینده پژوهی برخوردار است؛ تولیت این مورد در انحصار کمیسیون فرهنگی قرار گرفته که خود با وجود سایر لوایح، طرح ها و دغدغه ها، مطابق ظرفیت مسئله خانواده و جمعیت به آن پرداخته نشده است و سبب ضعف عملکرد مجلس های پیشین در این زمینه گشت است. از طرفی بررسی آثار و عواقب سایر قوانین و لوایح مجلس نسبت به نهاد خانواده و مسئله جمعیت و تطابق آن با اسناد بالادستی  نیاز به یک ساختار دارای هویت مشخص ذیل مجلس دارد. لذا ضروری می نماید که با تشکیل کمیسیون ویژه در این مورد علاوه بر اهتمام شایسته و بایسته به مسئله مذکور، کمیسیون فرهنگی را در اهتمام و تمرکز بر سایر وظایف خطیر خود یاری نماید و از پراکندگی و حاشیه سازی در این زمینه توسط ساختار های ذیل مجلس شورای اسلامی پرهیز گردد.
,
 
,
* ساختارهای و نهادی های موازی حاکمیتی:
,
 
,
با توجه به حضور بیش از 20 نهاد و سازمان مختلف سیاست گذاری، سیاست ورزی و فرهنگی در خصوص موضوع خانواده و جمعیت، ضروری است که در داخل مجلس ساختاری مشخص و ویژه برای این امر تعیین گردد تا از یک سو با تقسیم کار و یا تجمیع برخی ارکان حاکمیتی از موازی کاری سایر بخش ها جلوگیری شود و از سویی دیگر بررسی و پیگیری عملکرد مناسب سایر ارکان حکومتی به ویژه معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری از سوی مجلس شورای اسلامی با یک متولی خاص صورت گیرد.
,
 
,
در نتیجه از شما نمایندگان مردم خواهشمندیم ضمن اعلام موافقت و فراهم نمودن زمینه‌ی شکل گیری این کمیسیون، رای خود را شفاف کرده و به موکلین خود عرضه بدارید.
,
 
,
درنهایت بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران آمادگی خود را برای همکاری با ساختارهای ذیل مجلس شورای اسلامی جهت ارائه برنامه و راهکار در حوزه‌ی مربوط به جمعیت و نظام مسائل بانوان و خانواده اعلام می دارد. در پایان توفیق روز افزون خادمین انقلاب اسلامی را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نماییم.
,
 
,
والسلام علی من اتبع الهدی
,
 
,
محمدحسین عباسی
,
 
,
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه