اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی:

نسخه الکترونیک خطاهای دارویی را از بین می برد/ اتصال ۵۰ داروخانه خراسان شمالی به این سامانه

نسخه الکترونیک خطاهای دارویی را از بین می برد/ اتصال ۵۰ داروخانه خراسان شمالی به این سامانه
محسن رعنایی با اشاره به اینکه در نسخه نویسی الکترونیک افراد بدون دفترچه با ارائه کد ملی خود در مطب، اطلاعات بازیابی و خدمات را دریافت می کنند ،گفت: با حذف نسخه های کاغذی اشتباهات دارویی و نسخه ای در داروخانه ها حذف می شود و خطا به مرز صفر خواهد رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک، محسن رعنایی، مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی پیش از ظهر امروز در شورای اطلاع رسانی بیمه سلامت خراسان شمالی در جمع اعضای شورا اظهار داشت: براساس مصوبات برنامه ششم توسعه از سال گذشته مقرر شده است که ارزیابی وسع و تمکن مالی تمام افرادی که تاکنون به صورت رایگان از بیمه سلامت برخوردار بودند انجام شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , عصراترک, عصراترک, ، محسن رعنایی، مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی پیش از ظهر امروز در شورای اطلاع رسانی بیمه سلامت خراسان شمالی در جمع اعضای شورا اظهار داشت: براساس مصوبات برنامه ششم توسعه از سال گذشته مقرر شده است که ارزیابی وسع و تمکن مالی تمام افرادی که تاکنون به صورت رایگان از بیمه سلامت برخوردار بودند انجام شود.,

وی با اشاره به اینکه ارزیابی وسع با اهداف حفظ عدالت و رفع همپوشانی ها صورت می گیرد ،گفت: این برنامه به صورت کاملا مرکزی توسط وزارت رفاه انجام می شود و براساس اطلاعات افراد نوع بیمه آنها مشخص خواهد شد.

,

مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی اضافه کرد: افراد بیمه شده می توانند با شماره گیری #1666* از نوع بیمه خود مطلع شوند.

,

رعنایی بیان داشت: براساس سامانه الکترونیکی که امید است تا پایان سال به صورت کامل محقق شود، هیچ فردی دارای دو دفترچه بیمه نخواهد بود و مشخصات بیمه ای افراد در سامانه اطلاعات برخط بیمه شدگان سراسر کشور که توسط سازمان بیمه سلامت راه اندازی شده، وارد شده، همچنین بیمه تامین اجتماعی آخرین بیمه ای بود که اطلاعتش را وارد کرده است.

,

این مقام مسئول افزود: براین اساس مردم برای مراجعه به دریافت خدمات درمانی نیاز به داشتن دفترچه نخواهند داشت و با ارائه کد ملی خود در مطب دکتر اطلاعات فرد بازیابی و سایر خدمات را به همین روال می توانند دریافت کنند.

,

رعنایی گفت: با حذف نسخه های کاغذی در واقع بخشی از اشتباهات دارویی و نسخه ای در داروخانه ها حذف می شود و خطا به مرز صفر خواهد رسید.

,

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در استان خراسان شمالی تمامی این امورات در حال انجام است و تاکنون سه آزمایشگاه، 50 داروخانه، رادیولوژی ها و مرکز پزشکی هسته ای استان به سامانه نسخه الکترونیکی پیوسته اند و از این طریق خدمات را به بیماران ارائه می دهند.

,

رعنایی با اشاره به اینکه 6 هزار پرونده بیمارستانی با احتساب هر پرونده 10 برگ ماهانه 60 هزار برگ کاغذ به مرکز بیمه سلامت ارسال می شد، گفت: با آغاز طرح پرونده بستری الکترونیکی در استان از بیمارستانها پرونده های کاغذی ارسال نمی شود و هزینه های نظارت، انبار داری کاهش چشمگیری پیدا کرده است.

,

این مقام مسئول با اشاره به اینکه سالانه بیمه سلامت برای داروخانه ها مبلغ 21 میلیارد تومان هزینه می کند، گفت: در حال حاضر بیمه سلامت 200 میلیون تومان در حوزه داروخانه های استان بدهی دارد که با پرداخت آن در حوزه مراکز خصوصی به صورت کامل تسویه می شود.

,

رعنایی افزود: لازم به توجه است که در سال 99 سه ماهه نخست بخش خصوصی امروز پرداخت شد و بیمارستان ها تا اردیبهشت تسویه و خرداد ماه تا 70 درصد پرداخت شده است.

,

مدیرکل بیمه سلامت خراسان شمالی تعداد کل بیمه شدگان سلامت استان را 620 هزار نفر اعلام کرد و گفت: تعداد 445 هزار نفر از این تعداد بیمه شدگان روستایی هستند.

,

 

,

انتهای پیام/ رحمانی

, انتهای پیام/ رحمانی]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه