اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در نشست ستاد مقابله با کرونا مطرح شد؛

هشدار فرماندار گچساران برای پرهیز از عادی‌انگاری مردم و کم‌کاری مسئولان

هشدار فرماندار گچساران برای پرهیز از عادی‌انگاری مردم و کم‌کاری مسئولان
فرماندار گچساران گفت: روند فوتی های ناشی از کرونا در شهرستان کمتر شده است اما تاکید این است که مسئولین اقدامات را رها نکنند و همچنان با جدیت پای کار باشند و از هادی انگاری شرایط نیز پرهیز شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس فرماندار گچساران صبح امروز  در نشست ستاد مقابله با کرونا ضمن قدردانی از اعضای ستاد مقابله با کرونا و گشت های کنترل که در پیک کرونا و قرمز بودن شرایط شهرستان نیز جانانه تلاش کردند اظهار کرد: نباید شرایط را عادی جلوه دهیم،هرچند این ویروس ناشناخته است و قطعا با توجه به شرایط آب و هوایی و فصول دیگر باز هم شرایط این بیماری متفاوت خواهد بود.
خوانپایه تصریح کرد:در اردیبهشت ماه در شهرستان، چندان بیمار کرونایی نداشتیم و همین عادی انگاری و به نوعی هم غفلت مسئولان موجب بروز پیک دوم با شیب بسیار خطرناک در این شهرستان شد.
وی افزود: وقتی در روزهای پیک کرونا در بیمارستان شهر ۵۲بستری داشتیم و الان به ۲۴نفر رسیده است پس اقداماتی نیز انجام شده است چرا که مردم هم پای کار آمدند و رعایت کردند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,
,
,

فرماندار گچساران ادامه داد: هنوز سایه این ویروس در شهرستان وجود دارد و روند مقابله همچنان ادامه خواهد داشت و لازم است که مردم خوب شهرستان اصول بهداشتی را با جدیت دنبال کنند و مسئولین همچنان حس مسئولیت پذیری را داشته باشند و این شیب نزولی را مد نظر داشته باشیم.
خوانپایه اظهار کرد: بایستی قدردان مردم باشیم چرا که بازدیدهایی در سطح شهر داشتیم و مشاهده کردیم که مردم با حساسیت خاصی اصول بهداشتی را رعایت می کنند اما وظیفه ما نیز بیشتر شده است و در مراسمات محرم با توجه به ابلاغیات باید در شهر موارد لازم‌ را رعایت کنیم.
وی گفت:بنابراین بایستی نظارت و کنترل را بیشتر کنیم و گشت های مشترک ما نیز برنامه ریزی لازم را به منظور کنترل و نظارت بر عزاداری هیات های مذهبی در ایام محرم داشته باشند.
فرماندار در ادامه بیان کرد: تشکیل کارگروه ها نیز باید در راستای برگزاری مراسمات محرم انجام شود و اگر بخواهیم از این وضعیت عبور کنیم باید خود سازمان ها و هیات های مذهبی دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی در این ایام را با جدیت دنبال کنند.
خوانپایه اظهار کرد:اگر چه این روزهاشیب ویروس کرونا در گچساران روند نزولی دارد اما بایستی مراقب باشیم که بحث سلامت مردم نیز باید مورد توجه قرار بگیرد که کسی نخواهد از این شرایط سوء استفاده کنند.
فرماندار گچساران تصریح کرد:هم مردم باید هوشیار باشند و هم مسیولین‌پای کار بیایند و حساسیت ویژه ای هم در این خصوص داشته باشند.
وی افزود:هرچند جلساتی باید در اجرا و برگزاری عزاداری محرم نیز داشته باشیم تا با تضمین سلامت مردم عزاداری های شایسته ای با توجه به شرایط و دستورالعمل ها نیز داشته باشیم، نباید از شرایط فعلی غافل شویم هرچند شرایط امروز گچساران که به عنوان اولین شهرستان قرمز استان بود سیر نزولی پیدا کرده است و نشانگر اقدامات خوبی است که انجام شده است اما نباید از این موضوع نیز غفلت کرد و عادی انگاری شود.
خوانپایه بیان کرد:ادارات هم باید رصد شوند و بازهم پروتکل های بهداشتی با جدیت پیگیری شود در بازار هم کنترل و نظارت با همان شدت و جدیت دنبال شود.
وی گفت:خوشبختانه کارهای خوبی انجام شد و نتیجه را هم می بینیم و روند فوتی های ناشی از کرونا هم در شهرستان کمتر شده است اما تاکید این است که مسئولین اقدامات را رها نکنند و همچنان با جدیت پای کار باشند.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه