اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر آب و فاضلاب منطقه 5 مشهد خبر داد؛

رفع مشکل کم آبی روستای "جغری" تا دو ماه آینده/ 140 روستا در اطراف مشهد با کمبود و قطعی آب مواجه هستند

رفع مشکل کم آبی روستای "جغری" تا دو ماه آینده/ 140 روستا در اطراف مشهد با کمبود و قطعی آب مواجه هستند
اسحاقیان گفت: با کمک و همکاری معتمدین روستای جغری آباد، مشکل آب این روستا ظرف کمتر از مدت 2 ماه برطرف می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس اسحاقیان، مدیر آب و فاضلاب منطقه 5 مشهد در گفت‌وگو با صبح توس، در رابطه با کمبود آب شرب در روستای جغری از بخش تبادکان مشهد تصریح کرد: در حال حاضر منبع‌های آب موجود در روستای جغری  فقط نیمی از آب مصرفی مردم روستا را برطرف می‌کند و متأسفانه منبع آبی دیگری نیز در اختیار نداریم تا بتوانیم ذخیره آب بیشتری در اختیار روستاییان قرار دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی افزود: اکنون تنها راهکار ممکن که بتوان در اسرع وقت مشکل آب شرب روستای جغری را حل کرد انتقال آب شرب به روستا توسط تانکرهای آب است که این روش نیز بسیار هزینه‌بر بوده و فقط در کوتاه مدت می‌تواند مشکل‌ کم‌آبی روستا را برطرف می‌کند.
مدیر آب و فاضلاب منطقه 5 مشهد عنوان کرد: در شبکه آب‌رسانی روستای جغری آب شرب جریان دارد ولی به دلیل کمبود منابع آبی، آب شرب این روستا جیره‌بندی شده است، لذا تصاویر و اخباری که خبر از بی‌آبی این روستا و استفاده اهالی آن از آب غیربهداشتی برای مصارف روزانه‌شان منتشر شده به عهده شرکت آبفا نبوده و این افراد باوجود آب شرب کافی به میل خودشان از آب غیربهداشتی استفاده می‌کنند.

وی افزود: بر این تلاش هستیم تا در اسرع وقت طرح اصلاح شبکه آب‌رسانی روستا به اتمام برسانیم و پس از برطرف کردن پوسیدگی‌های موجود و جلوگیری از هدر رفت آب مشکل منابع آبی روستا را نیز برطرف کنیم.

,
,
,
,

اسحاقیان تنها دلیل کمبود آب روستای جغری از توابع تبادکان را عدم همکاری شورا و دهیاری این روستا دانست و گفت: چندین بار با دهیاری جغری آباد تماس برقرار کردیم و خواهان برداشت آب شرب از چشمه نزدیک روستا شدیم ولی هیچ نتیجه مثبتی در برنداشت.

,

وی افزود: ولی اکنون مکاتباتی با شورای روستا انجام شده تا بتوان به مدت یک سال از چاه اطراف روستا آب برداشت کرد تا بتوان مشکل شبکه آب روستا را به‌طور اساسی حل کرد.
مدیر آب و فاضلاب منطقه 5 مشهد تصریح کرد: با کمک و همکاری معتمدین روستا مشکل آب روستای جغری ظرف کمتر از مدت 2 ماه برطرف می‌شود.

,
,

وی افزود: در حال حاضر 140 روستای اطراف مشهد با کمبود و قطعی آب روبه‌رو هستند که و اصلی‌ترین دلیل کم‌آبی این روستاها ویلاها و چاه‌های غیر مجار هستند که مشکل آب این روستاها را دوچندان می‌کند.

,

اسحاقیان در پایان خاطرنشان کرد: مرکز بهداشت روستای جاری بایستی با افرادی که از آب غیر شرب برای مصرف شخصی خود مصرف می‌کنند برخورد جدی کند و مانع ادامه پیدا کردن این‌گونه رفتارها بشود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه