اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان خبر داد؛

تخصیص ۷۱ درصدی بودجه ۹۹ سیستان و بلوچستان/ ابلاغ اعتبار ویژه برای 37 پروژه جهش تولید

تخصیص ۷۱ درصدی بودجه ۹۹ سیستان و بلوچستان/ ابلاغ اعتبار ویژه برای 37 پروژه جهش تولید
مهرداد عرب اول گفت: ۷۱ درصد ردیف استانی بودجه امسال به سیستان و بلوچستان تخصیص یافته است‌.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرداد عرب اول، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون با اشاره به برگزاری همایش فرمانداران سیستان و بلوچستان، گفت: در این نشست محورهایی را در حوزه اعتبارات در میان گذاشتیم و تاکید کردیم که باید در حوزه نظارت بر پروژه ها تیم‌ها و کارشناس های قوی را ماموریت دهند تا اجرای پروژه های عمرانی را رصد و گزارش‌های نظارتی را به استان و سازمان مدیریت و برنامه ریزی ارسال کنند.

وی ادامه داد: همچنین در راستای جهش تولید بر اساس تفاهمنامه ای که بین استاندار و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور مبادله شده بود 37 پروژه مصوب و به استان ابلاغ شد.

این مقام مسئول اضافه کرد: تخصیص اعتبارات پروژه های جهش تولید هفته گذشته به استان ابلاغ و مقرر شد که فرمانداران پروژه‌ها را به صورت میدانی رصد کنند و گزارشی از پیشرفت فیزیکی آنها ارائه شود.

وی گفت: نکته دیگری که طرح شد در خصوص شاخص‌های ردیف متوازن است که بر اساس قانون بخشی از اعتبارات حدود هزار و دویست میلیارد تومان از این محل به استان ابلاغ می‌شود و ضروری است که شاخص های شهرستانی این ردیف به صورت دقیق احصا شود تا حق شهرستانی تضییع نشود و بتوان از این محل اعتبار مناسبی را در اختیار فرمانداری ها و شهرستان ها قرار داد.

عرب اول اضافه کرد: نکته آخری که مطرح شد در خصوص اسناد توسعه شهرستان ها منطبق با مطالعات آمایش استان بود که خوشبختانه با اتمام این مطالعات این برنامه‌ریزی را در سطح استان انجام دادیم که اسناد توسعه شهرستان ها را تا پایان سال به مرحله اتمام برسانیم و به عنوان یک سند و چراغ راهی برای توسعه شهرستان ها در طول برنامه هفتم و سال انتهایی برنامه ششم باشد.

وی گفت: خوشبختانه امسال 71 درصد تخصیص اعتبارات استانی را دریافت کرده ایم که 412 میلیارد تومان رقم ردیف استانی بود.

 رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان گفت: کل بودجه استان 2 هزار و پنجاه و پنج میلیارد تومان است که هزار و دویست میلیارد تومان تاکنون در شورای برنامه ریزی توزیع و ابلاغ شده است، 71 درصد تخصیص گرفتیم، در حوزه توسعه راه‌های روستایی 72 درصد و در ردیف متوازن 21 درصد تخصیص یافته است.

به گفته وی، نکته مهمی که قابل ذکر است این که در مقایسه با سال گذشته میزان تخصیص نقدی ما افزایش مناسبی پیدا کرده و هر آنچه که در قالب تخصیص نقدی ابلاغ شده میزان نقدینگی آن در خزانه استان هم موجود است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه