اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کارشناس مسائل سیاسی؛

برنامه مثلث شیطانی برای آشوب در لبنان

برنامه مثلث شیطانی برای آشوب در لبنان
کارشناس مسائل سیاسی در شهرستان لردگان گفت: لبنان یکی از بزرگترین حلقه های اتصالی محور مقاومت است و امروز نه تنها مسلمانان این کشور بلکه کل لبنان امنیت خود را مدیون حزب الله به رهبری سید حسن نصرالله می دانند و درواقع لبنان بدون حزب الله در بهترین حالت چیزی شبیه یمن یا لیبی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  جهانبین نیوز؛ محمد رضا عسکری ارمندی کارشناس مسائل سیاسی پیرامون انفجارهای گسترده 14 مرداد 99 در بندر بیروت پایتخت لبنان گفت: قطعا انفجار عظیمی که در لبنان رخ داد یک برنامه از قبل طراحی شده در اتاق فکر مثلث شیطانی (عبری، غربی، عربی)،  با هدف فروپاشی لبنان و محور مقاومت بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,   , جهانبین نیوز,

وی افزود: لبنان یکی از بزرگترین حلقه های اتصالی محور مقاومت است و امروز نه تنها مسلمانان این کشور بلکه کل لبنان امنیت خود را مدیون حزب الله به رهبری سید حسن نصرالله می دانند و درواقع لبنان بدون حزب الله در بهترین حالت چیزی شبیه یمن یا لیبی خواهد بود.

وی ادامه داد: انفجارگسترده 14 مرداد در بیروت با هدف تحت فشار قراردادن حزب الله لبنان طراحی و عملیاتی شد و از همان ابتدا حزب الله در تیتر نخست رسانه های غربی قرار گرفت تا با فرافکنی و فریب رسانه ای حزب الله را مقصر این حادثه بزرگ نشان دهند و در نتیجه دو دستاورد بزرگ کسب کنند: یکی افزایش نارضایتی عمومی که موجب فروپاشی و جنگ داخلی در لبنان شود و دیگری تحت فشار قرار دادن حزب الله و شکستن محور مقاومت در خاورمیانه که البته در هر دو مورد هم دچار توهم محاسباتی شدند.

کارشناس مسائل سیاسی گفت: لبنان ستون محور مقاومت است و شکستن این ستون برنامه اصلی محور عبری، عربی، غربی است در حادثه اخیر هم لبنان از همه جهات آسیب دید اما خطر بزرگتر رسانه های دشمن هستند که در صدد فریب مردم لبنان و مقصر نشان دادن حزب الله است.

عسکری ارمندی تصریح کرد: محور مقاومت باید هوشیار باشند و تمام قد از حزب الله و شخص حسن نصرالله حمایت کنند و البته کوچکترین تحرکات در منطقه خاورمیانه را رصد و زیر نظر بگیرند زیرا حادثه شبه اتمی در لبنان آغاز فصل جدید جنایت محور شیاطین است، البته قدرت محور مقاومت به تنهایی می تواند بسیاری از رژیم های جنایتکار مثل صهیونیست ها و رفقای خائن منطقه اش را از روی زمین محو کند.

وی در پایان افزود: با توجه به شرایط فعلی لبنان تنها حزب الله می تواند امنیت مردم این کشور را تامین کند و البته فرانسه و مکرون بجای دخالت در امور لبنان به فکر کشور بحران زده خود باشند چرا که مکرون توانایی اداره فرانسه و پاسخگویی به درخواست مسالمت آمیز جوانان فرانسوی را نداشته و در مقابل با استفاده از سلاح های جنگی و ریختن خون جوانان فرانسوی در باتلاق گیر افتاده بنابراین رفتن به لبنان، آسین بالا زدن برای این کشور و موضع گیری مداخلانه در امور کشور مستقل لبنان تنها نقش این کشور و متحدین شیاطینش در حادثه شبه اتمی بیروت را نشان می دهد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه