اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

درخشان: بازیکنان پرسپولیس به احترام این تیم خبردار بایستند/ تا نیم‌فصل خیلی از مسائل را تحمل می‌کنم

درخشان: بازیکنان پرسپولیس به احترام این تیم خبردار بایستند/ تا نیم‌فصل خیلی از مسائل را تحمل می‌کنم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ضمن محکوم کردن حرکت پیام صادقیان گفت: بازیکنان پرسپولیس باید بدانند که در چه تیم بزرگی بازی می‌کنند و به احترام این تیم خبردار بایستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناحمید درخشان در نشست خبری بعد از دیدار مقابل پیکان اظهار داشت: بازی بدی نبود هرچند ما در نیمه اول اصلا خوب نبودیم و من اصلا راضی نبودم. واضح است که بعد از بازی 120 دقیقه‌ای سنگین مقابل راه‌آهن شاداب بازی نکنیم و در نیمه دوم بچه‌ها خوب بازی کردند و یک بازی شناور را شاهد بودیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی افزود: در نیمه دوم تیم برتر میدان بودیم ولی با توجه به بی‌دقتی داور دو پنالتی پرسپولیس نادیده گرفته شد اما در مجموع از بچه‌ها تشکر می‌کنم که بازی خوبی را به نمایش گذاشتند.

,

درخشان در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر اعتراض صادقیان به تویض و اینکه تا کی قرار است بازیکنان پرسپولیس اینگونه رفتار کنند و زمانی در این تیم بزرگانی بازی می‌کردند که لرزه بر نام حریف می‌انداخت گفت: این بازیکنان باید درک کنند که در چه تیمی بازی می‌کنند و شاید هنوز به آن درک قطعی نرسیده‌اند. من به این دوستان می‌گویم که پرسپولیس بزرگ است و باید از آن اطاعت کنند. چه بازیکن تعویضی چه بازیکن نیمکت‌نشین باید تابع تصمیمات باشند و احترام به این تیم و مردمش از نان شب واجب‌تر است. امیدوارم روزی برسد که بازیکنان پرسپولیس خبردار به احترام این تیم بایستند اما من تا نیم‌فصل خیلی از مسائل را تحمل می‌کنم و امیدوارم که دیگر این موضوع تکرار نشود.

,

مربی پرسپولیس در خصوص اینکه صادقیان به او چه گفت تاکید کرد: حرف خاصی به من نزد ولی امیدوارم نوع رفتارش طوری باشد که تماشاگر احساس نارضایتی نکند. فوتبال به این شکل است که بازیکن یک روز آماده است و یک روز نیست. من هم همه را دوست دارم اما بازیکن باید حرفه‌ای رفتار کند.

,

وی با تاکید بر اینکه ندیده در دقیقه 86 صادقیان نیمکت را ترک کرده است گفت: من این صحنه را ندیدم اما حتما او سردش بوده و به همین خاطر به رختکن رفته است.

,

سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه آیا قرار است مربی آلمانی به این تیم اضافه شود یا خیر گفت: اصلا چنین مسئله‌ای نیست و آنقدر مشکل داریم که به این مسائل کذب توجهی نمی‌کنیم.

,

وی در پایان در خصوص اینکه پرسپولیس کی به شرایط آرمانی می‌رسد گفت: ما دو بازی خانگی داریم و از روزی که آمدم تلاش کردم که هفته به هفته بهتر شویم. امیدوارم مصدومان ما برگردند و تیم بهتری داشته باشیم و روان‌تر بازی کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه