logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

در این روزهای کرونائی؛

مسافرانی که رعایت حال صاحبخانه را نمی‌کنند/ ده‌چشمهِ مهمان‌نواز؛ گلایه‌مند از میزبانی کرونا

مسافرانی که رعایت حال صاحبخانه را نمی‌کنند/ ده‌چشمهِ مهمان‌نواز؛ گلایه‌مند از میزبانی کرونا
با وجود بسته بودن مراکز گردشگری و پذیرش مسافر، عده‌ زیادی به روستای گردشگری ده چشمه سفر می‌کنند و همین امر موجب نگرانی اهالی این روستا شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز، هرساله شهرستان فارسان در فصل بهار و تابستان ، پذیرای مسافران از تمام نقاط ایران  بوده ولی اکنون مردم این شهرستان از هم‌وطنان خود درخواست می‌کنند که در خانه بمانند و به شهرستان آن‌ها سفر نکنند.
 
باوجود بسته شدن مکان‌های تاریخی و گردشگری شهرستان، اما متأسفانه هنوز شاهد ورود مسافران هستیم، درست است که تعداد مسافرانی که واردشده‌اند نسبت به سال‌های گذشته بسیار کمتر است اما بازهم این تعداد اندک می‌توانند به‌عنوان ناقل بیماری جان مردم را به خطر بیندازند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,

بعد از کرونا میزبان خوبی برای مسافران هستیم

, بعد از کرونا میزبان خوبی برای مسافران هستیم,

 محمدی یکی از ساکنین روستای ده چشمه در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز؛ می‌گوید: من به‌عنوان یک روستا از همه عزیزانی که به قصد مسافرت وارد این روستا شده‌اند می‌خواهم که از سفر خود منصرف شوند، زیرا به دلیل شیوع بیماری کرونا نمی‌توانیم میزبان خوبی برای آن‌ها باشیم.
 


او ادامه می دهد: جای تأسف دارد که برخی از مردم با هشدارهای دولت و پزشکان توجه نمی‌کنند و بدون ملاحظه وارد مکان‌های گردشگری می‌شوند که مردم از دیدن آن‌ها بسیار ناراحت می‌شوند.
 
محمدی می گوید: آقایان مسئول ما ۶ ماه با استرس و نگرانی زندگی می‌کنیم و مسائل بهداشتی را رعایت می‌کنیم. این‌همه خرج اضافه برای خرید مواد ضدعفونی‌کننده از درآمدی که نداریم می‌کنیم. ولی شما مسئولین هم باید تدابیری برای ورد به این روستا داشته باشید.
 
او می افزاید: ما جمعی از اهالی روستای ده چشمه به دلیل پیشگیری از شیوع بیماری کرونا و اهتمام به‌سلامت همشهریان خواهان مسدود شدن ورودی روستا جهت جلوگیری از ورود مسافر و گردشگر به داخل روستا و تفریحگاه پیرغار هستیم خواهشمندیم دراین‌باره تدبیری اندیشیده و اقدامی صورت گرفته شود


 
او می گوید: چرا از ورود مسافر و گردشگر به گردشگاه پیرغار و روستای ده چشمه ممانعت به عمل نمی‌آورید ؟!

هیچ مسافری تا زمان ریشه‌کن شدن ویروس کرونا به چهارمحال و بختیاری سفر نکند

اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری  روز چهارشنبه 31 اردیبهشت 1399 با اعلام این خبر تأکید کرد: «توصیه می‌شود هیچ مسافری تا زمان ریشه‌کن شدن ویروس کرونا به چهارمحال و بختیاری سفر نکند.»

وی افزود: «به‌منظور جلوگیری از ورود مسافران پرخطر به‌خصوص از استان‌های هم‌جوار مانند خوزستان و لرستان، پایگاه‌های ایست و بازرسی در تمامی ورودی‌های این استان مستقر می‌شوند.»

استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: «اعلام وضعیت قرمز ویروس کرونا در خوزستان و بروز نگرانی‌هایی بین مسئولان و مردم چهارمحال و بختیاری باعث شد تا کنترل جمعیت در مبادی ورودی این استان در دستور کار قرار گیرد.»

وی گفت: «مأموران مستقر در پایگاه‌های ایست و بازرسی ورودی‌های چهارمحال و بختیاری باید از ادامه سفر افراد مشکوک جلوگیری و آنان را به قرنطینه هدایت کنند.»

عباسی تأکید کرد: «شهرداری‌های چهارمحال و بختیاری نظارت بر فضاهای سبز، پارک‌ها، بوستان‌ها و معبرهای عمومی سطح شهرها را افزایش دهند.»

وی افزود: «شهرداری‌های استان موظفند از برپایی هرگونه چادر و اسکان مسافران در بلوارها، فضاهای سبز، پارک‌ها، بوستان‌ها و حاشیه خیابان‌ها جلوگیری کنند. همچنین مردم چهارمحال و بختیاری نیز باید در این مدت پروتکل‌های بهداشتی را با جدیت رعایت کنند.»

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: «پیشنهاد می‌شود تا مردم استان، دور همی‌های فامیلی و تجمع‌های خانوادگی را تعطیل و از تردد در خارج از خانه و مکان‌های شلوغ دوری کنند.»

وی افزود: «نظارت جدی‌تر و بیشتر بر رعایت بهداشت و قیمت محصولات واحدهای صنفی استان ضرورت دارد.»

عباسی عنوان کرد: «خوشبختانه وضعیت کنترل و مدیریت ویروس کرونا در چهارمحال و بختیاری مناسب و این استان جزو سه استان مطلوب کشور است، استمرار این وضعیت و کاهش افراد مبتلا به ویروس کرونا به همکاری جدی مردم و تلاش مسئولان بستگی دارد.»

به گزارش جهانبین نیوز؛ طبیعت زیبا، باغات سرسبز و انبوه و وجود گردشگاه مصفای پیرغار با کتیبه‌های حک شده بر کوه آن، قلعه خان و شیرسنگی موجود در روستا، ده چشمه را به یکی از جذاب ترین روستاهای ولایت چهارمحال و بختیاری تبدیل کرده است.
 
روستای ده‌چشمه از توابع، بخش مرکزی شهرستان فارسان استان چهارمحال و بختیاری است

,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
, هیچ مسافری تا زمان ریشه‌کن شدن ویروس کرونا به چهارمحال و بختیاری سفر نکند,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, جهانبین نیوز,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه