اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرماندار زاهدان مطرح کرد؛

۳۲۸ پروژه برای رفع معضل حاشیه‌نشینی در زاهدان/ انتهای سال 99 زنگ پایان گازکشی در مرکز پهناورترین استان کشور

۳۲۸ پروژه برای رفع معضل حاشیه‌نشینی در زاهدان/ انتهای سال 99 زنگ پایان گازکشی در مرکز پهناورترین استان کشور
ابوذر مهدی نخعی گفت: ۳۲۸ پروژه بی‌سابقه توسط شهرداری زاهدان در حاشیه این کلان شهر در دست اجراست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، ابوذر مهدی نخعی، فرماندار زاهدان در نشست خبری که ظهر امروز در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، با گرامیداشت ماه محرم و هفته دولت، بیان کرد: ارائه اخبار صحیح در جامعه یک ضرورت محسوب می شود، چراکه تصویری خشن در خارج استان از سیستان و بلوچستان وجود دارد که این نوع نگاه بازدارنده توسعه و بهره مندی مطلوب از ظرفیت های این خطه است.

وی با بیان این که سیستان و بلوچستان به ۳۷ کشور کره زمین وصل است، ادامه داد: باید این ظرفیت ها دیده شود، در بعد اجتماعی تمام اساطیر و بزرگان این استان، توحیدی هستند که عمق فرهنگ مردم را در طول تاریخ نشان می دهد، بنابراین رسالت داریم تصویر خوبی را از شهر و استانمان به نمایش بگذاریم.

نخعی اضافه کرد: مقام های کشوری سیستان و بلوچستان را به خوبی دیده اند و هیچ دری در پایتخت به روی این خطه بسته نیست، به گونه ای که علی الرغم تنگناهای بودجه ای پروژه های کلیدی سیستان و بلوچستان با تخصیص اعتبار ویژه در دست اجراست.

لزوم زدودن غبار محرومیت از چهره استان

وی با بیان این که غبار محرومیت باید سریعتر از زاهدان و سیستان و بلوچستان برداشته شود، گفت: قرار بود پروژه گازکشی در زاهدان ۱۳ سال طول بکشد اما با اقدام های انجام شده اگر کرونا نبود تا هفته دولت بهره برداری می شد، با این وجود تا پایان سال به اتمام می رسد.

این مقام مسئول با بیان این که در راستای پروژه گاز کل شهر شخم خورد و نیمچه آسفالتی که داشتیم آسیب دید، گفت: بیشترین آسفالت تاریخ شهرداری زاهدان ۲۵۰ میلیون متر مکعب در یک سال آن هم در شرایط خوب مالی بوده است، در سال ۹۹، چهار میلیون متر مربع عقد قرارداد شده و در هفت ناحیه شهر در حال انجام است که طبق پیش بینی ها کل شهر زاهدان تا سه یا چهار سال آینده آسفالت می شود.

100 میلیارد تومان برای رفع حاشیه نشینی

 وی با بیان این که طی اقدامی بی سابقه ۳۲۸ پروژه شهرداری فقط در حاشیه شهر زاهدان در حال انجام است، افزود: فقط در یک سفر رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور ۱۰۰ میلیارد تومان در راستای رفع معضل حاشیه نشینی به شهرداری اختصاص یافت.

نخعی افزود: 10 هزار واحد مسکونی در حاشیه شهر زاهدان هدف گذاری شده است و ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه و ۲۵ میلیارد تومان وام بلاعوض به جهت ایمن سازی فضاهای مسکونی به مردم حاشیه نشین اعطا می شود.

وی با بیان این که پروژه راهسازی نیمه خوابیده در زاهدان نداریم، گفت: راه آهن یکی دیگر از مصادیق توسعه این خطه است که تا پایان امسال قطعه زاهدان _ خاش زیر بار ترافیک می رود.

فرماندار زاهدان خاطرنشان کرد: یکی از ظرفیت های بزرگ استان و به خصوص زاهدان معادن است، میزان اشتغال در این معادن هزار و ۷۰۰ نفر است که اگر فرهنگ سازی و از سرمایه گذاران حمایت شود قابلیت ارتقا به ۲۱ برابر را دارد.

افتتاح 115 پروژه عمرانی در هفته دولت

وی گفت: در هفته دولت ۱۱۵ پروژه عمرانی با اعتبار ۷۷ میلیارد تومان افتتاح و عملیات اجرایی ۳۹ پروژه با اعتبار ۳۴ میلیارد تومان در زمینه های مختلف به بهره برداری می رسد.

نخعی با اشاره به مشکل گاز روزهای اخیر در زاهدان نیز بیان کرد: مشکل سیلندر گاز طی روزهای اخیر در زاهدان موقتی و به دلیل چرخه حمل و نقل بود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
, لزوم زدودن غبار محرومیت از چهره استان,
,
,
,
,
,
, 100 میلیارد تومان برای رفع حاشیه نشینی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, افتتاح 115 پروژه عمرانی در هفته دولت,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه