logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

امضای تفاهم‌نامه بین سازمان اموال تملیکی و سازمان زندان‌ها

امضای تفاهم‌نامه بین سازمان اموال تملیکی و سازمان زندان‌ها
صبح امروز (چهارشنبه) تفاهم نامه‌ای بین سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و سازمان زندان‌ها منعقد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این تفاهم‌نامه در راستای همکاری برای فروش کالا به منظور تأمین اقلام مورد نیاز سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی در سراسر کشور در محدوده قوانین و مقررات و همچنین برای همکاری در تأمین لوازم و مایحتاج زندان‌های سراسر کشور و سایر همکاری‌های لازم که در طول اجرای تفاهم نامه مطرح و مورد توافق طرفین قرار گیرد، است.

در این مراسم محمدمهدی حاج محمدی رئیس سازمان زندان‌ها گفت: زندان فرصتی برای بازگشت زندانی است و فرصتی برای ما زندانبانان برای بازگرداندن.

وی افزود: ریشه بزهکاری برخی زندانیان بی مهری، بی توجهی و نامهربانی از ناحیه خانواده واطرافیان بوده است. لذا برای این جمعیت کیفری بناست ما مددکار مهربان و دلسوزی باشیم و در این ماموریت پرافتخار سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی می تواند سهیم و شریک ما باشد و نقش موثری ایفا نماید.

حاج محمدی ادامه داد: برخی از بزهکاری‌ها ریشه در تنگناهای مالی و اقتصادی دارد و مساعدت‌ها و حمایت‌های مالی می‌تواند از فساد و بیچارگی خانواده‌های آنان نیز جلوگیری کند.

جهرمی مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی نیز طی سخنانی گفت: هدف از این تفاهم‌نامه استفاده از ظرفیت‌های موجود برای کمک به زندانیان و خانواده‌های آنان است.

وی افزود: این تفاهم نامه در پی آن است که هزینه‌های خدمت‌رسانی را کاهش دهد و امیدوارم در امر رسیدگی و کمک به زندانیان و خانواده های آنان بتوانیم سهیم باشیم.

انتهای پیام/ا

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه