اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

همزمان در سراسر ایران و 40 کشور جهان

همایش شیرخوارگان حسینی (ع) برگزار شد

همایش شیرخوارگان حسینی (ع) برگزار شد
دوازدهمین همایش شیرخوارگان حسینی در نخستین جمعه ماه محرم با حضور میلیون‌ها شیرخوار و مادران‌شان در سراسر ایران و 40 کشور جهان برگزار شد.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی دانا، دوازدهمین همایش شیرخوارگان حسینی صبح امروز در مصلای بزرگ امام خمینی با حضور مادران و شیرخوارگان حسینی برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


این مراسم امسال در مجموع در 2 هزار و 500 نقطه از ایران و 230 نقطه از جهان به صورت همزمان برگزار شد. این همایش در کشورهای مختلف جهان مانند ایران، عراق، عربستان، بحرین،‌ کویت، سوریه، لبنان، کانادا، آمریکا، دانمارک، فرانسه، استرالیا، سوئد، تایلند و ...برگزار شد.

هدف از برگزاری این همایش رساندن پیام مظلومیت امام حسین (ع) و طفل شیرخوار ایشان حضرت علی اصغر (ع) است که جهانیان بتوانند با نهضت عاشورا و پیام امام حسین که اصلاح امت و امر به معروف و نهی از منکر بود آشنا شوند.

در این همایش که صبح امروز(جمعه) از ساعت 8:30 در مصلای تهران آغاز شد ، مداحان بنام کشور حضور داشتند و مادران نیز با در دست داشتن کودکان خود که سربندهای "یا علی اصغر (ع)" و "یا حسین (ع)" بسته بودند در این مراسم حضور داشتند.

یکی از برنامه‌های این مراسم ، نذرنامه خوانی بود که راس ساعت 10 تمامی مادران به همراه شیرخوارگان خود این نذرنامه را قرائت کردند. متن نذرنامه بدین شرح است: «یا صاحب الزمان (عج)! فرزندم را نذری یاری قیام تو می‌کنم. او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن. یا مسیح حسین یا علی اصغر (ع) ادرکنی.»

یکی از کارهایی که مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) امسال در دستور کار خود داشت راهبرد دکترین حضرت علی اصغر (ع) است که این دکترین به صورت نامه تدوین شده و تقدیم رهبری معظم انقلاب ، علما و مراجع دینی می‌شود.

این مراسم در مناطق سنی‌نشین و مرزی کشور هم برگزار شد. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه