اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

خیانت مدیران سرخابی

خیانت مدیران سرخابی
مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال معتقد است محسن صفایی فراهانی در زمان مجلس ششم شورای اسلامی تلاش زیادی برای حل مساله حق پخش تلویزیونی داشت اما مدیران وقت پرسپولیس و استقلال خیانتی بزرگ کردند و این مشکل حل نشد!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناسیدکاظم اولیایی  درباره شرایط حق پخش تلویزیونی در گذشته اظهار کرد: در آن مقطع زمانی بود که خیانت بزرگی صورت گرفت و مدیران عامل وقت پرسپولیس و استقلال نامه‌ای به مجمع تشخیص مصلحت زده و عنوان کرده بودند حق پخش تلویزیونی مساله اصلی فوتبال نیست و مشکل فوتبال مملکت را حل نمی‌کند. آنها تلویحا شرایط موجود و رویکرد صداوسیما در آن زمان نسبت به حق پخش را تایید کرده و عنوان کرده بودند راهکار حل مشکلات این نیست. از آنجایی که آن زمان اخبار و سیاست‌گذاری‌های فوتبال هم بیش از الان تحت تاثیر موضع‌گیری‌های دو باشگاه آبی و قرمز بود، نهایتا مجمع هم پذیرفته بود اصلاحی انجام نشود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 

,

** صفایی فراهانی خواست مساله حق‌پخش حل شود اما نگذاشتند

,

 

,

عضو اتحادیه فوتبال تصریح کرد: تلاش‌های محسن صفایی فراهانی در آن مقطع بی‌نتیجه ماند و الان هم اسناد و مدارک آن اتفاقات و نامه‌هایی که مدیران وقت پرسپولیس و استقلال برای مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشتند، موجود است. این اتفاق یک برگه سیاهی در تاریخ این دو باشگاه بود. فوتبال حرفه‌ای ابزار حرفه‌ای می‌خواهد و حق پخش تلویزیونی مهمترین ابزار و منبع درآمدی آن است که اگر همان زمان قانون‌مند می‌شد، وضعیت الان را نداشتیم! پیرو تداوم وضعیت اشتباه قبلی کم‌کم سایر منابع درآمدی منطقی فوتبال هم احصا نشد؛ وابستگی به منابع دولتی، پای مدیران وابسته دولتی را هم به فوتبال باز کرد. در نتیجه تصمیم‌های سلیقه‌ای و اشتباه آنها، شرایطی ایجاد شد تا از فوتبال که در دنیا یک مقوله شادی‌آفرین تلقی می‌شود و پول‌ساز مطرح است، به مثابه زالو یاد می‌کردند که منابع بیت‌المال را می‌خورد و پیشرفت هم نمی‌کند!

,

 

,

** صداوسیما خلاف اصل اقتصاد مقاومتی سفارش شده، حرکت می‌کند!

,

 

,

وی با بیان اینکه در حال حاضر برای حل مساله حق پخش تلویزیونی دو راه حل بیشتر وجود ندارد، به ایسنا گفت: یا باید فوتبال دولتی اداره شود که الان جهان‌ سوم‌ترین کشورها هم آن را نمی‌پذیرند و آن را برگشت به قرن 19 می‌دانند یا اینکه به صورت منطقی و جدی زیرساخت‌های فوتبال و کانال‌های درآمدزایی آن را رسمی کرده تا مقدمه جدی برای خصوصی‌سازی هم باشد. بخش خصوصی تا پیش از حل این مشکل ورود نمی‌کند و اگر هم بکند موفق نمی‌شود. صداوسیما با انحصاری کردن موضوع پخش تلویزیونی به مردم و فوتبال این مملکت ظلم می‌کند. اتفاقا آنها خلاف نظر مقام معظم رهبری که بر اقتصاد مقاومتی تاکید دارند هم عمل می‌کنند؛ آنها در شرایط موجود اقدام به پرداخت پول‌های هنگفت برای خرید پخش تلویزیونی مسابقات اروپایی از جمله لیگ انگلستان می‌کنند و حق واقعی فوتبال داخلی ایران را نمی‌دهند! این یعنی صداوسیما در وضعیت اقتصادی کنونی ایران، کالای خارجی را با بهای گزاف به کالای داخلی ترجیح داده‌ است و این خلاف اصل اقتصادی مقاومتی سفارش شده، است!

,

 

,

** استدلال صداوسیما برای حق پخش غلط است

,

 

,

این کارشناس فوتبال با اشتباه خواندن استدلال صداوسیما برای پرداخت نکردن حق پخش تلویزیونی، خاطرنشان کرد: قیمت‌گذاری صداوسیما برای حق پخش غلط است. ضمن اینکه این حرف که باشگاه‌ها از منابع دولتی استفاده می‌کنند و صداوسیما هم دولتی است، بنابراین فوتبالی‌ها از دو منبع صاحب اعتبار مالی می‌شوند اساسا به خطا رفته است. این همه سازمان و نهاد دولتی در کشور وجود دارند که از برق، بنزین و ... که دهنده آن دولت است استفاده می‌کنند اما در مقابل مانند سایر اقشار مردم، پولش را می‌پردازند. آقایان در صداوسیما حداقل هزینه‌ای در حد هزینه ساخت سریال‌هایشان یا خرید سریال‌ها و فیلم‌های خارجی‌شان هم نمی‌خواهند برای فوتبال خرج کنند در حالی که فوتبال جذابیت و مخاطب بیشتری نسبت به این سریال‌ها در میان مخاطبان دارد.

,

 

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه