اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون نظارت سازمان تاکسیرانی:

رانندگان بدون ماسک جریمه می‌شوند

رانندگان بدون ماسک جریمه می‌شوند
معاون نظارت سازمان تاکسیرانی شهر تهران از اعمال ثبت تخلف برای رانندگان بدون ماسک و افرادی که فاصله اجتماعی را رعایت نمی کنند، خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیرهنجن معاون نظارت سازمان تاکسیرانی شهر تهران با بیان اینکه از ۱۵ تیرماه که استفاده از ماسک الزامی شد، طی ابلاغیه ای استفاده از ماسک توسط راننده و مسافران در تاکسی نیز اجباری شد، گفت: علاوه بر  استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی نیز در تاکسی ها الزامی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی با بیان اینکه در بیش از ۵۰ پایانه تاکسیرانی پایتخت نیز بنرهای مقابله با بیماری کرونا برای تاکسیرانان و مسافران نصب شد، افزود: علاوه بر آن در راستای کنترل هر چه بهتر ابلاغیه،  روزانه بیش از ۴۰ تیم عملیاتی نیز پایانه های تاکسیرانی و تاکسی های گردشی شهر تهران را تحت رصد دارند.
,
 
,
هنجن با تاکید بر اینکه خوشبختانه شاهد رعایت استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی در تاکسی ها هستیم و این روند هر روز بهبود می یابد، ادامه داد: البته در این مدت شاهد تماس های مردمی با ۱۳۷ و ۱۸۸۸ بودیم که از عدم رعایت پروتکل ها در برخی تاکسی ها انتقاد داشتند، البته خوشبختانه تعداد این شکایات بسیار کم است اما با این حال این تخلف رانندگان در کارنامه آنها ثبت و از آنها تعهد اخذ شد. همچنین تیم های نظارتی هم در سطح شهر مستقر هستند که هم بر اجرای فاصله گذاری و هم استفاده از ماسک در تاکسی ها نظارت دارند.
,
 
,
وی با بیان اینکه محلول ضدعفونی کردن دست و سطوح در اختیار رانندگان قرار گرفته و از آنها درخواست کردیم حداقل روزانه سه مرتبه درون خودرو را ضدعفونی کنند، افزود: خوشبختانه شاهد بهبود رعایت پروتکل های بهداشتی در تاکسی ها هستیم.
,
 
,
منبع: ایسنا
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه