logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

عضو هیئت رئیسه مجلس یازدهم:

تغییر ریل در نظام پولی بانکی و مالی کاملا ضروری است/نمایندگان به دنبال طرح مکمل بانکداری اسلامی هستند

تغییر ریل در نظام پولی بانکی و مالی کاملا ضروری است/نمایندگان به دنبال طرح مکمل بانکداری اسلامی هستند
سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس یازدهم، گفت: بررسی عملکرد بانک ها نشان می دهد که پاره ای از فعالیت آن ها ربوی یا شبه ربوی است که این زیبنده نظام اسلامی نیست و مجلس به دنبال طرحی مکملِ طرح بانکداری اسلامی است تا این مشکل را حل کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم در مجلس یازدهم در گفتگو با دیارآفتاب؛ در خصوص عملکرد بانک های کشور، گفت: بررسی عملکرد بانک ها نشان می دهد که پاره ای از فعالیت آن ها ربوی یا شبه ربوی است که این زیبنده نظام اسلامی نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارآفتاب,

وی افزود: مجلس با حساسیت این مسئله را دنبال می کند که هر چه سریعتر به سمت اصلاح ساختار بانک ها حرکت کنیم. متاسفانه با وجود گذشت بیش از 40 سال از انقلاب اسلامی هنوز نتوانسته ایم این ساختار اشتباه را اصلاح کنیم و این نقطه ضعفی است که باید با سرعت پوشش داده شود.

,

سلیمی با بیان اینکه لزوم تغییر ریل در نظام پولی بانکی و مالی کاملا ضروری است، تاکید کرد: قطعا حرکت در مسیر فعلی ما را به ناکجاآباد می رساند. در همین راستا طرحی در اواخر مجلس دهم آماده شد که امیدواریم بتوان در مجلس یازدهم آن را به سرانجام برسانیم.

,

عضو هیئت رئیسه مجلس یازدهم با اشاره به مخالفت خود با طرحی که سال گذشته برای بانکداری اسلامی به رأی گذاشته شد، تشریح کرد: علت مخالفت من با آن طرح این بود که ما به دنبال حذف بانکداری ربوی هستیم ولی متاسفانه برخی مواد طرح مذکور همچنان جریمه دیرکرد را مجاز می دانست این در حالی است که همه مراجع آن را ربا می دانند، این مسئله و مشکلاتی دیگر در طرح قبلی وجود داشت که نشان می داد آن طرح نمی تواند ریشه ربا را بخشکاند، لذا بنده با آن مخالفت کردم.

,

وی خاطرنشان کرد: نمایندگان مردم در مجلس یازدهم به دنبال تصویب طرحی تکمیل کننده طرح قبلیِ بانکداری اسلامی هستند تا چارچوب طرح قبلی را حفظ ولی برخی موارد آن را اصلاح کنند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه