اخبار داغ
  1. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  2. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  3. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  4. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  5. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  6. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  7. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  8. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  9. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  10. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  11. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  12. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  13. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  14. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  15. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  16. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  17. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  18. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  19. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  20. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران

شعبان‌اف: یزدانی از تیلور انتقام می‌گیرد/ در وزن 86 موفق خواهم بود

شعبان‌اف: یزدانی از تیلور انتقام می‌گیرد/ در وزن 86 موفق خواهم بود
علی شعبان اف گفت: حسن یزدانی قادر به انتقام گرفتن از دیوید تیلور است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، علی شعبان اف آزادکار بلاروسی که 4 مدال برنز جهان را در اوزان 74 و 79 کیلوگرم در کارنامه قهرمانی خود دارد گفت: 2 سال است که به وزن 86 کیلوگرم صعود کرده ام و می خواهم با تمرینات بیشتر، به موفقیت دست یابم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی ادامه داد: هم اکنون تمرینات خود را زیر نظر ایوان یانکوفسکی انجام می دهیم که چندی قبل هم تیمی ما بود و هم اکنون بعنوان سرمربی با ما کار می کند.
,
 
,
شعبان اف در مورد یانکوفسکی گفت: به نظرم او با موفقیت از پس وظایف خود بر می آید و آینده بسیار خوبی در مربیگری خواهد داشت.
,
 
,
وی در مورد عملکرد خود در مسابقات جهانی سال 2019 گفت: برای اولین بار بود که در مسابقات جهانی در وزن 86 کیلوگرم به میدان رفته بودم البته چون از وزن 79 کیلوگرم به وزن 86 کلیوگرم صعود کرده بودم نیاز داشتم که افزایش وزن داشته باشم تا بتوانم در این وزن جا بیافتم که فکر می کنم این کار یک و نیم تا دو سال طول بکشد.
,
 
,
دارنده مدال نقره بازی های اروپایی در وزن 86 کیلوگرم در مورد حضور در المپیک گفت: ابتدا باید سهمیه این وزن را کسب کنم و پس از آن برای موفقیت در المپیک تلاش کنم.
,
 
,
شعبان اف در مورد اینکه دو حریف سرسخت با نام حسن یزدانی و دیوید تیلور در این وزن حضور دارند و کدام یک را ترجیح می دهد گفت: تیلور دو بار یزدانی را شکست داد، یزدانی با تیلور مانند سایر رقبا جنگید، بلافاصله جلو رفت، فشار آورد و سعی کرد او را از پا بیاندازد اما این تکنیک جواب نداد، زیرا تیلور در تمرینات و عملکرد از یزدانی پایین تر نیست. اما یزدانی از این شکست تجربه آموخته است و در جدال بعدی خود متفاوت عمل خواهد کرد و من فکر می کنم او قادر به انتقام جویی از تیلور است. البته احتمال 50، 50 برای پیروزی هر دو نیز برآورد می شود.
,
 
,
وی در پایان در مورد برنامه های خود خاطرنشان کرد: من تازه از ماخاچ کالا برگشته ام و در حال حاضر نیز تمرینات شخصی خود را زیر مربی اختصاصی ام انور ماگمدگاجیف انجام می دهم، در تمرینات از ناحیه شانه آسیب دیده ام و امیدوارم که مورد خاصی نباشد، البته برنامه ریزی تمرینات و مسابقات ما با توجه به برگزاری رقابت های جهانی در آذرماه خواهد بود.
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه