logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رئیس‌کل دادگستری استان سمنان:

استان سمنان، استانِ گرانی است/ خدمات و کالاها در سمنان با قیمت بالاتری عرضه می‌شود

استان سمنان، استانِ گرانی است/ خدمات و کالاها در سمنان با قیمت بالاتری عرضه می‌شود
عبداللهی با بیان این که استان سمنان، استانی گران است، بر نقض اعضای شوراهای اسلامی بر بهبود وضعیت معیشت مردم استان تأکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، محمد جعفر عبداللهی، رئیس‌کل دادگستری استان سمنان در دیدار با اعضای شورای شهر مهدی‌شهر ضمن یادآوری وظایف شورای اسلامی این شهر گفت: از فردی شنیده‌ام که شهرداری مهدی‌شهر در آستانه ورشکستگی است؛ با اقلیم و موقعیت خاصی که مهدی‌شهر دارد، این سخن برای من قابل باور و پذیرش نیست و به نظر می‌رسد این سخن صادق نباشد اما اگر هم صادق باشد باید کمک کنید که این اتفاق رخ ندهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,

محمد جعفر عبداللهی با طرح این سوال که «آیا در شرایط اقتصادی کنونی نمایندگان شوراهای اسلامی نمی‌توانند به مردم کمک کنند؟» گفت: استان سمنان، استانِ گرانی است و این امر زیبنده مردم استان نیست؛ با وجود فاصله کوتاه تا پایتخت، قیمت اقلامی از تهران به سمنان منتقل می‌شود از قیمت کالاها در بسیاری از استان‌های دوردست گران‌تر است؛ شما باید فکری برای این موضوع بکنید؛ این موضوعات باید دغدغه ذهنی شما نسبت به شهروندان را تشکیل بدهد؛ بیندیشید چرا شهروندان خدمات گران‌تری را از بازار دریافت می‌کنند؟

,

عبداللهی با تأکید بر این که «شما اعضای شورای شهر باید نسبت به رفاه و سرنوشت مردم حساس باشید» گفت: چرا از مسئولان ذی‌ربط مطالبه نمی‌کنید؟ چرا باید کالاها با قیمت‌های بیشتری به شهروندان سمنان عرضه شود؟ چرا برخی از خدمات در استان سمنان گران‌تر از برخی دیگر از استان‌های کشور است؟ زیرساخت‌های فرهنگی رفع گران‌فروشی را شما باید فراهم کنید.

,

وی تصریح کرد: مطالبه مستمر شما از دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های حاکمیتی مسئولان این نهادها را با این پرسش مواجه می‌کند که چه کرده‌ایم و چه باید بکنیم؟

,

رئیس‌کل دادگستری استان سمنان در بخش دیگری از سخنان خود از آمادگی برای احداث ساختمان شورای حل اختلاف شهمیرزاد خبر داد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه