logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

واکنش کاربران البرزی به حمایت مهناز افشار از نویلد افکاری + تصاویر

واکنش کاربران البرزی به حمایت مهناز افشار از نویلد افکاری + تصاویر
مهناز افشار جوری نقش مادران دلسوز رو برای یک قاتل بازی می کنه، که گویا شیرخشک های فاسد رو ما بودیم که وارد کشور کردیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، روز گذشته 22 شهریور ماه بود که توئیتر، صفحه شخصی آمنه سادات ذبیح پور را به دلیل انتشار توئیت " سلطنت طلب ها، آلبانی نشین ها، ضد انقلاب هشتگ های خودتون رو آماده کنید"، مسدود کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک, تیتریک,
مهناز افشار که طی سال های اخیر حواشی بسیار زیادی داشته است در واکنش به توئیت خبرنگار صدا و سیما در توئیتی نوشت؛ "تو زودتر از همه میدونستی؟ تو کی هستی؟ تدوین گر پروژه محکوم کردن مردم و آماده کردن طناب دار برای گردن بیگناهان. به عنوان یک مادر بهت میگم، منتظر روزی باش که در دادگاه عدل الهی باید چشم در چشم مادران و پدران زیادی قرار بگیری و پاسخگو باشی."
,
 
,
مهناز افشار در حالی از دادگاه عدل الهی و پاسخگویی به مادران سخن می گوید که شیرخشک‌های وارداتی توسط همسرش فاسد بود، نوزادانی را نابینا کرد یا به کام مرگ کشاند و پرونده چند سال گذشته شکایت هلال‌احمر از یاسین رامین، این موضوع حاشیه ‌های زیادی پیدا کرد و گفته شد فرزند محمدعلی رامین، ‌با استفاده از نفوذ پدرش در دولت احمدی ‌نژاد توانسته محموله‌ عظیمی از شیرخشک‌ های فاسدشده را وارد و توزیع کند که سود کلان برای خودش و ضررهای جبران ‌ناپذیر برای برخی خانواده ها داشت.
,
 
,
به دنبال اظهار نظر این بازیگر، جمعی از فعالان شبکه های اجتماعی البرز در توئیت هایی نسبت به موضوع مذکور واکنش نشان دادند که در ادامه آنها را مشاهده خواهید کرد. یکی از کاربران در توئیتی نوشت، با یه توئیت جنجالی مرگ طلبه جوان رو رقم زد، قضیه شیرخشک فاسد و حمایت از آشوبگران هم که بماند. وقتی چنین فردی آمنه سادات ذبیح پور را می کوبد احتمالا یه جایی حسابی سوخته. کاربر دیگری نوشت؛ مهناز افشار جوری نقش مادران دلسوز رو بازی می کنه، که گویا شیرخشک های فاسد رو ما بودیم که وارد کشور کردیم.
,
 
,
, ,
, ,
 
,
, ,
 
,
, ,
 
,
 
,


انتهای پیام/
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه